Eladó telek Nagyszentjános 762 nm
Eladó telek Nagyszentjános 762 nm
Eladó telek Nagyszentjános 762 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7916606
Referenciaszám: T037256
Frissítve: 16 napja

Nagyszentjános eladó építési telek 762 m² telekterületű: 15 millió Ft

15 millió Ft
19 685 Ft/m²
762 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 168 Ft
Második évtől
59 862 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 762 m2-s saroktelek Nagyszentjános újonnan épülő Erdőszél lakóparkjában. Az M1-s és az 1-s úttal összekötve, Győr és Komárom között félúton fekszik, mindkettőtől 20 percnyire. A közelmúltban kialakított családi házas és társasházi lakásos övezet gyorsan fejlődik, az összes közmű megtalálható a telken belül a gáz kivételével. Csendes és nyugodt környék a természet közelségével és jó közlekedéssel. A telek beépíthetősége 30%. A lakópark bejáratánál buszmegálló kialakítása megtörtént és egy játszótér is épült. A közeljövőben, 90%-s beépítettségnél fog megvalósulni a fennmaradó utcák aszfaltozása, illetve, kutyafuttató és közösségi park létrehozása. Kiváló lehetőség lehet építkezni vágyó családoknak és fiatal pároknak egyaránt! Amennyiben hitel vagy CSOK érdekli úgy az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gerlach Gerő Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gerlach Gerő Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY