Eladó telek Nemesvámos 1320 nm
Eladó telek Nemesvámos 1320 nm
Eladó telek Nemesvámos 1320 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7784234
Frissítve: 1 hónapja

Nemesvámos eladó építési telek 1320 m² telekterületű: 48 millió Ft

48 millió Ft
36 364 Ft/m²
1320 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 141 336 Ft
Második évtől
191 557 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nemesvámos községben Veszprémtől 5 km re szép környezetben található minden igényt kielégítő telek eladó! Az ingatlan egy szépen kialakított rendezett, kiépített parkosított területen fekszik.A tulajdonosa egy medencét tervezett, és kivitelezett rá, és kikapcsolódásra alkalmas tereket. A terület jelenleg füvesített, és gyümölcsfákkal beültetett, a növényeket csepegtetős öntözőrendszer öntözi. A medence kb 8*4 m -es fedett, gépészettel kialakított. A terület minőségi fűvel beültetett, sík, robot fűnyírók által karban tartott, ez természetesen az új tulajdonos birtokába kerül. A telken gyümölcsfák is vannak, valamit egy 5*4 m-es faház, mely alatt pince is kialakításra került. jelenleg a kerti szerszámok tárolására szolgál, de kialakíttató belőle vendégház.A telken fúrt kútról történik a medence feltöltése. A telek közművekkel együtt kerül eladásra, ennek megtervezését, és kivitelezését a tulajdonos vállalja. Kérem hívjon, ha meg szeretné tekinteni, kulcsot kaptam a kapuhoz, így rugalmasan megtekinthető. Várom hívását! Az ár irányár! Ha egy szép, luxus kialakítású telket keres megtalálta!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY