Eladó telek Oszkó 14058 nm
Eladó telek Oszkó 14058 nm
Eladó telek Oszkó 14058 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7803471
Referenciaszám: T036485
Frissítve: ma

Oszkó eladó építési telek 14058 m² telekterületű: 12 millió Ft

12 millió Ft
854 Ft/m²
14058 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 334 Ft
Második évtől
47 889 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Oszkó község Vas megye déli részén, egy különleges mikroklímájú, lankás dombok által határolt medencében helyezkedik el, itt kínálom megvételre ezt a 14 058 nm nagyságú, belterületi ingatlant. A terület három helyrajzi számon nyilvántartott, telekkönyvi besorolás szerint: - kivett beépítetlen terület - 4 240 nm, - kivett beépítetlen terület - 4 404 nm, - kivett lakóház, udvar - 5 414 nm, melyen egy félig elbontott lakóépület van, itt a vízközmű a telken belül megtalálható. A villany-, gáz-, csatornaközmű mind az utcáról elérhető. A terület nagyon hangulatos, egy része fás/bokros, mérete miatt tökéletes választás lehet egy saját kis birtok kialakítására, gazdálkodásra, állattartásra. A föld veteményezésre kiválóan alkalmas, a terület mellett patak csörgedezik. A község a Dunántúlon, a Kemenesháton, Vasvár városától 7 km-re fekszik, a megyeszékhely, Szombathely 34, Zalaegerszeg 27, Körmend 25 kilométerre található innen, de a Balaton is 40-45 perc alatt elérhető. A település csodaszép környezetben van, szőlőhegyek és erdők veszik körül. Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY