Eladó telek Rácalmás 1360 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7876795
Referenciaszám: T036990
Frissítve: 16 napja

Rácalmás eladó építési telek 1360 m² telekterületű: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
14 632 Ft/m²
1360 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 596 Ft
Második évtől
79 416 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Rácalmás egyik legnyugodtabb részén egy belterületi telket! Lokáció: - Rácalmáson, belterületi besorolású - Csendes, jelenleg üres utcában - Séta távolságban több bolt is megtalálható. Rácalmásról: -Gyorsan fejlődő, Dunaparti város -Budapest 1 óra alatt megközelíthető Az telekről: -1360 m2 -Építkezés előtti földmunkát nem igényel -30%-os beépíthetőség Közművek: -Áram: utcában -Víz: telken belül -Csatorna: telken belül -Gáz: nincs A telefonban hivatkozzon az alábbi regisztrációs számra: T036990 Irodánk szolgáltatásai: - Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez - Kedvezményes ügyvédi költség, - energetikai tanúsítvány készítés, - ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Csaba Gábor Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Csaba Gábor Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY