Eladó telek Romhány 5999 nm
Eladó telek Romhány 5999 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 8023229
Referenciaszám: 36_tm
Frissítve: 16 napja

Romhány eladó építési telek 5999 m² telekterületű: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
2 150 Ft/m²
5999 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 984 Ft
Második évtől
51 481 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó dupla telek Romhányban! Eladásra kínálok Romhány határában egy 5999 m2-es telket, amely két helyrajzi számmal rendelkezik! A telkek egyben és külön is megvásárolhatóak! Felosztásuk szerint az egyik 2721 m2, melynek irányára 5,999 M Ft a másik 3278 m2, irányára 6,999 M Ft. Kereskedelmi szolgáltató övezetben találhatóak meg, 1/1 tulajdonrésszel per-és tehermentesek, a megengedett maximális építménymagasság pedig 7,5 méter. Mivel 50%-ban szabadon állóak, lehetővé teszik szolgálati lakások vagy akár bevásárlóközpont létrehozását is! Cégek és befektetők számára kifejezetten előnyös ajánlat! Nógrád megyében járunk, Rétságtól és a 2-es főúttól 9 km-re, az Országos Kéktúra útvonal mentén, Budapesttől 40 km-re. Az itt élőknek számos üzlet, közoktatási intézmény áll rendelkezésére, Romhány jó infrastruktúrájának köszönhetően, továbbá több nevezetesség is hívogatja az ide látogatókat. Ezek közé sorolhatjuk a római katolikus templomot, vagy az egykori Laszkári-kúriát is, de a természetkedvelők számára is sok túrázási lehetőséget kínál, ezek miatt pedig mindenképp érdemes erre a településre nagyobb figyelmet fordítani. A környéken belül a Nagyoroszi Knaus gyár, több balassagyarmati cég, vagy a Rétsági Ipari Park várja régi és új munkavállalóit. Jöjjön, álmodjuk meg együtt! Egyben a dupla telek ára: 13 M Ft Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal! Amiben segítem Önöket: - Ingyenes hiteltanácsadás - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészíttetése - Értékbecslés Ingatlan megtekintése során, e-mail cím megadásával, országos rendszerből ingyenes ajánlatküldés! Köszönöm, ha engem választ!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY