Eladó telek Sárszentágota 1064 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7986199
Referenciaszám: MH893
Frissítve: 1 hónapja

Sárszentágota eladó építési telek 1064 m² telekterületű: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
3 289 Ft/m²
1064 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MH893 Lakóövezeti telek eladó Sárszentágotán! Eladásra kínálom Sárszentágota kedvelt utcájában, belterületi építési telket, tervrajzokkal! Főbb jellemzők: 1) telek mérete: 1064 nm, a telek sík. 2) utcafront: 20 m széles 3) építési övezet: falusias lakóövezet ( LF ) 4) beépítési mód: szabadon álló 5) beépíthetősége: 30% 6) építménymagassága: 4,5 m 7) víz/gáz: telken 8) villany: telek előtt. A telken házalap megtalálható, ehhez tartozó tervrajzokkal együtt eladó! Infrastruktúra: Székesfehérvár 25-30 perc, Aba 10-15 percben belül autóval és busszal is egyaránt elérhető. Sárszentágotán: óvoda, iskola, buszmegállók, posta, sportolási lehetőség, focipálya, fogathajtó pálya, kultúrotthon, bolt, játszótér, orvosi rendelő megtalálható. Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
víz

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 354 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Hegedűs Renáta
+36 20 354 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.