Eladó telek Siófok, Szabadifürdő 450 nm
Eladó telek Siófok, Szabadifürdő 450 nm
Eladó telek Siófok, Szabadifürdő 450 nm
Hirdetéskód: 7945215
Frissítve: 18 napja

Siófok eladó építési telek 450 m² telekterületű: 58,99 millió Ft

58,99 millió Ft
131 089 Ft/m²
450 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 696 Ft
Második évtől
235 415 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló lehetőség befektetőknek, vagy akár saját építésre is! Siófok Szabadifürdő újépítésü panorámás kertvárosi övezetében eladó egy 450 nm-es összközműves építési saroktelek. A telek összközműves, 30%-os beépíthetőséggel, akár ikerház építésére is alkalmas. CSOK is igénybe vehető! Hívjon most, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget. Hétvégén is várom hívását! Addig is tekintsen meg egy rövid videót a telekről a YouTube csatornámon. https://youtu.be/jKFrKkPKmZw?si=_UnzACzYO_YJru9k Fantastic opportunity next to the Lake Balaton, in a quite new residential area at Siófok Szabadifürdő. A 450 sq metre land with an opportunity to build a family home or a semi detached house. All the main suppliers are on the site. The site is in the corner so there are are many ideas to build a modern, new home for you or for investment. If you have any further questions, feel free to contact me. I will be waiting for your call on weekends too. Video is available on my YouTube channel.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 461 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Klára Deák Magical Property
+36 30 461 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.