Eladó telek Solymár 1602 nm
Eladó telek Solymár 1602 nm
Eladó telek Solymár 1602 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7329431
Referenciaszám: T033325
Feltöltve: 18 napja

Solymár eladó építési telek 1602 m² telekterületű: 95 millió Ft

95 millió Ft
59 301 Ft/m²
1602 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 279 728 Ft
Második évtől
379 123 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Solymáron, Kakukkhegyen eladó 1602 m2-es, panorámás telek, bontandó felépítménnyel. Az Ingatlan cím szerint a Hegy utcában található, de határos a Füves utcával is, méreténél és elhelyezkedésénél fogva osztható, akár 4 lakás is építhető rá. Solymár nagyközség Pest megyében, a Pilisvörösvári járásban, a budapesti agglomerációban. Magyarország legnépesebb községe. A Kakukk hegy, Solymár II. kerülethez legközelebb eső része, a telek pont olyan távol van a főúttól, hogy annak zaja ne érjen el, de mégis egy rövid sétával elérhető a buszmegálló, bevásárlási lehetőség is. A környezet rendezett, szép házakkal beépített domboldal. Az utca enyhén lejtős, könnyen megközelíthető. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését kérem, egyeztessünk egy időpontot a megtekintésére. Hitel- és biztosítás ügyintézésében is állunk rendelkezésre minden meglévő és jövőbeni Ügyfelünk számára, méghozzá teljesen ingyenesen, ráadásul az ország egyik legfelkészültebb Hitelügyintéző segítségével, így az sem akadály, ha a vételár nem áll rendelkezésre egy összegben (nem csak az Otthon Centrum kínálatában szereplő ingatlanokra).

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY