Eladó telek Tagyon 1763 nm
Eladó telek Tagyon 1763 nm
Eladó telek Tagyon 1763 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7486072
Referenciaszám: TK079452
Feltöltve: 16 napja

Tagyon eladó építési telek 1763 m² telekterületű: 38 millió Ft

38 millió Ft
21 554 Ft/m²
1763 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 891 Ft
Második évtől
151 649 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONTÓL 3 KM-RE, a Zánkával határos TAGYON, elvehetetlen ÖRÖK PANORÁMÁVAL rendelkező telek eladó!A TÖRTÉNELMI SZŐLŐ- ÉS GYÜMÖLCSTERMŐ TERÜLETEN található kis birtokon egy picike épület található, mely egy boros pincéből és rajta egy külön bejáratú kis szobából áll.VILLANY az épületbe bevezetésre került, VEZETÉKES VÍZ TELKEN BELÜL található, kerti csappal rendelkezik.Az ingatlan végig BETON ÚTON közelíthető meg.A helyi építési szabályzat engedi a kis épület felújítását, illetve olyan építmények elhelyezését, melyhez építési engedély nem szükséges.A zártkerti telek MŰVELÉS ALÓL KIVETT, így kifüggesztés nem szükséges, kötelező szőlő művelés nincsen!Tervezze meg, rendezze be ebben a festői környezetben apró otthonát, a környezet tudatosság nevében!Tiny Home alaprajzokkal és lakberendezési ötletekkel kapcsolatban kérje bátran segítségünket!A község területe szerkezetileg még a Balaton-parti 'riviérához' tartozik.Tagyon híres bortermelő hely, a lakosság fő bevételi forrását már évszázadok óta bortermelése jelenti, mára itt is kezd kiépülni a borturizmus.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY