Eladó telek Városlőd 892 nm
Eladó telek Városlőd 892 nm
Eladó telek Városlőd 892 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7992268
Referenciaszám: M270781
Frissítve: 18 napja

Városlőd eladó építési telek 892 m² telekterületű: 6,9 millió Ft

6,9 millió Ft
7 736 Ft/m²
892 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 317 Ft
Második évtől
27 536 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegye Városlőd településén négy belterületi telek egyben eladó. Az ingatlan a település központjához közel fekszik, közös udvarral a mögötte álló épülettel. A négy telek összesen 892 m2, amibe nem számítódik bele a közös udvar, azzal együtt kb. 1700 m2 a terület nagysága. A telken megtalálható a víz, a villany és a csatorna is, a gáz az utcában van. A telekhez tartozik egy 75 m2-es ház is, amely szintén a vételár részét képezi. A kert végében folyik a bővizű Torna patak, amely nagy segítség lehet a növények locsolásában a nyári hónapokban. Az ingatlan lokációja kiváló, pár perc gyalog a bolt, a buszmegálló, az iskola, az óvoda, és a vasútállomás is. Az utcában halad az országos kéktúra útvonala, így akár turisztikai célra is kiváló lehetőségek rejlenek a területben. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY