Eladó telek Veresegyház, Széchenyidomb 958 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8012234
Referenciaszám: 1574_ujei
Frissítve: 21 napja

Veresegyház eladó építési telek 958 m² telekterületű: 45 millió Ft

45 millió Ft
46 973 Ft/m²
958 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 503 Ft
Második évtől
179 585 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veresegyházon, a városközponthoz közel, a vasútállomástól 10 perc sétára, buszmegállótól 7 percre, a hangulatos Ráday utcában, egy 959 m2-es, IKERHÁZ ÉPÍTÉSÉRE IS ALKALMAS telek. Telken belül van az áram, a gáz, a víz és a csatorna is. A telek Lke-2 építési övezetbe tartozik, ami azt jelenti, hogy a - legnagyobb beépítettség terepszint felett: 30% - legnagyobb beépítettség terepszint alatt: 30% - szintterületi mutató: 0,8 - legnagyobb épületmagasság: 6 m - legkisebb zöldfelületi arány: 50% - beépítési mód: oldalhatáron álló (viszont a helyi építési szabályzat - ha a telek szélesebb, mint 16 méter és a szomszédos házak elhelyezkedése megfelelő, akkor megengedheti a szabadon álló építési módot is) Itt az utcafronti része: kb. 17,4 méter (azaz szélesebb, mint 16 méter), hátrafelé a hossza kb.  55 méter. Tökéletes téglalap alakú. ... ráadásul akár IKERHÁZ is építhető rá!!! (Az ikerház a telek jobb oldalára, egymás mögé építhető.) Vagyis 2 emelet magasságban, összesen bruttó 575 m2 házat lehet ide építeni. A falakat leszámítva, garázzsal együtt, kb. 2 db 250 m2-es ikerházrészt. Jelenleg egy kis bontandó családi ház található rajta, sok melléképülettel. Igény esetén az eladó megkéri a bontási engedélyt az adásvételi szerződés előtt, és megoldható, hogy ön jogilag egy üres építési telket vásároljon. Kérem hívjon, akár az esti órákban, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barsi Judit Új Élet Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barsi Judit Új Élet Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY