Eladó telek Vértesacsa, Nincs utca 1727 nm
Eladó telek Vértesacsa, Nincs utca 1727 nm
Eladó telek Vértesacsa, Nincs utca 1727 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7942363
Referenciaszám: TK098218
Frissítve: 16 napja

Vértesacsa eladó építési telek 1727 m² telekterületű: 1,75 millió Ft

1,75 millió Ft
1 013 Ft/m²
1727 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás zártkerti telek eladó VértesacsánVértesacsa legszebb részén eladó két db, egymás mellett lévő, kertes mezőgazdasági terület (Mk-1) övezetbe tartozó szántó.A területek előtt lévő villanyvezetékből a telkek áramellátása biztosított. A területen max. 80 négyzetméter nagyságú, ideiglenes tartózkodásra alkalmas présház és, vagy tároló, továbbá 200 négyzetméter területű, talajszint alatti pince építhető.A telkeket egyben célszerű megvásárolni. A területek kerítéssel körbe keríthetőek.Vértesacsa, Fejér Vármegyében a Mezőföld északi részén helyezkedik el. A településen lévő 5ha területű horgásztó nagyon kedvelt kikapcsolódási és szabadidő központ. Az Alcsútdobozi Arborétum 5 km távolságra van. Az ingatlan kifüggesztés köteles.Amennyiben panorámás, csendes, kikapcsolódásra, vagy mezőgazdasági termelésre, esetleg szőlő, vagy gyümölcsfa telepítésére alkalmas területet keres, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY