Eladó telek Zalaszántó 1006 nm
Eladó telek Zalaszántó 1006 nm
Eladó telek Zalaszántó 1006 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7860124
Referenciaszám: T036822
Frissítve: 7 napja

Zalaszántó eladó építési telek 1006 m² telekterületű: 3,8 millió Ft

3,8 millió Ft
3 777 Ft/m²
1006 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaszántón 1006 nm-es belterületi építési telek eladó! -Az utolsó beépíthető telkek egyike! -Áram azonnal beköthető! -Egymás mellett 6 telek, összevonhatók! -Csendes aszfaltos mellékút mellett található! -CSOK igénybevehető A festői szépségű Zalai-dombságban, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, Zalaszántó új parcellázású részén (a Parraghegyi út mellett) kínálom megvételre ezt a belterületi, 1006 nm nagyságú építési telket. A villany-, víz közmű közvetlenül az utcáról elérhető. Telekkönyvi besorolása: kivett beépítetlen terület. Beépíthetőség: 30%. Építési övezet: Lf2 Beépítés módja: Oldalhatáron álló, szabadon álló. Maximális építménymagasság: 4,5 m. Legkisebb zöldfelület: 40%. Befektetőknek, üzleti-turisztikai célból is tökéletes választás lehet, hisz a környék idegenforgalmi látnivalói (Béke Sztúpa, Rezi, Tátika, Sümeg, Kehidakustány, Zalacsány, Hévíz, BALATON) mind 15-20 percen belül elérhetőek. Zalaszántónak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Sümegtől 11 km-re, Hévíztől 13 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 15 km-re, Kehidakustánytól 17 km-re, a Szajki-tavaktól 30 km-re található. A település nevezetessége a Zalaszántói Béke Sztúpa, Közép-Európa első buddhista szentélye (sztúpája), s Európában az egyik legnagyobb ilyen létesítmény. A szentély a Zalaszántó mellett található Kovácsi-hegyen, egy erdei tisztás közepén épült fel 1992-ben. A hófehér építmény 30 m magas és 24 m széles, délkelet felé néz, a békét, boldogságot, megvilágosodást képviseli. Jöjjön el, nézze meg, és tegyen rá ajánlatot! Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY