Eladó telek Zsámbék 600 nm
Eladó telek Zsámbék 600 nm
Eladó telek Zsámbék 600 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7877922
Referenciaszám: 352279
Frissítve: 17 napja

Zsámbék eladó építési telek 600 m² telekterületű: 20 millió Ft

20 millió Ft
33 333 Ft/m²
600 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 890 Ft
Második évtől
79 815 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A főváros közelében Zsámbékon, csendes, nyugodt környezetben, rálátással a XIII. századi romtemplomra és a Budai hegyekre telkek eladóak felosztva, vagy egészben (3866 nm). Az eladó terület Zsámbékon a Kálvária domb közelében található. A város az M1-es autópályáról jól megközelíthető, kb. fél óra Budapest belvárosa, de 20 perc alatt akár a budaörsi nagy bevásárló központokban lehetünk. Közvetlen buszjárat is van a Széll Kálmán térről. A település infrastruktúrája megfelelő, boltok, orvosi rendelő, posta, iskolák, óvodák, bölcsődék stb. megtalálhatóak. A terület jelenleg a kertvárosias lakó terület (Lke03) övezetbe tartozik. Elkészültek a területre vonatkozó településrendezési, közművesítési (villany, víz, szennyvízcsatorna) tervek, így a közeljövőben lakócélú hasznosításra lehetőség lesz. Kimérésre került a 6 méter széles magánút, ahol a közművek és a 3 x 32 ampert biztosító vezetékek bevezetésre kerülnek. A terület megosztása lehetséges 600 nm-es telkekre, 30 %-os beépítettséggel. Egy 600 nm-es telek ára 20 millió Ft. Befektetésnek kiváló lehetőség az egyre jobban fejlődő térség miatt! A telek tulajdonosa befektetőtársat is keres! Hívjon, egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koszecz Andrea Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koszecz Andrea Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY