Eladó telek Zalaegerszeg, Szenterzsébethegy 30 nm
Eladó telek Zalaegerszeg, Szenterzsébethegy 30 nm
Eladó telek Zalaegerszeg, Szenterzsébethegy 30 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7521930
Referenciaszám: 159850
Feltöltve: 8 napja

Zalaegerszeg eladó egyéb telek 3967 m² telekterületű: 10,8 millió Ft

10,8 millió Ft
2 723 Ft/m²
3967 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 801 Ft
Második évtől
43 100 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Zalaegerszeg Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az öreghegyi, művelés alól kivett belterületi ingatlant ,amely egy összközműves panorámás területen fekszik. Az ingatlan Lf-es építési övezetbe tartozik. Építési szabályzat a képek között! Az területen 2 épület is található az egyik egy 30 m2-es pince mely a megkezdett építkezés alapja is egyben a másik egy 12nm2-es kályhával fűthető tárolásra is alkalmas építmény. Telken körülbelül 100 darab, különböző fajtájú gyümölcsfa található. Rendelkezik szőlővel és veteményessel. A teljes terület 3967m2. A terület alsó része körülbelül 2000 m2 szántóföld.   A telekre könnyűszerkezetes ház építési lehetőség!!!! Örömmel szeretném felhívni a figyelmet egy fantasztikus lehetőségre: újépítésű, kulcsrakész családi házak rendelhetők az ország bármely pontjára a FEJÓ készházaknál! Az ár rendkívül kedvező, mindössze 475 ezer forint/m2. Miért válassza a FEJÓ készházakat? Az egyik legfontosabb előny az, hogy bármilyen méretben és elképzelésben készülhet el az Ön által megálmodott családi ház. Ingyenes tervezéssel és típustervekkel segítünk Önnek a megfelelő döntés meghozatalában. A napelem előkészítés lehetősége biztosíthatja az energiatakarékosságot, de igény esetén mobil fűtő-hűtő rendszerrel is felszerelhető a ház, padló vagy mennyezet fűtéssel. A FEJÓ készházaknál több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és osztrák technológiával dolgozunk. A minőségről több referenciánk is tanúskodik, és 100%-os vevő elégedettségi mutatókkal büszkélkedhetünk. Több évtizedes garanciát vállalunk az építkezésre, így Ön biztonságban érezheti magát az új otthonában. Az építkezés során lehetősége van a falszínek, burkolatok, nyílászárók és ajtók méretének és színének, a szaniterek minőségének, valamint a külső vakolat és tető színének meghatározására. A könnyűszerkezetes házak rövid jellemzői, típustól függetlenül: 25°-os sátortető vagy lapostető betoncseréppel fedve, járható, pakolható födémmel, 3 rétegű, 5 kamrás, műanyag tokos nyílászárókkal, főfalakban 15 cm vastag szálas hő- és hangszigeteléssel, kívül 10 cm vastag hőszigetelő vakolatrendszerrel. A könnyűszerkezetes, energiatakarékos házak hőátbocsátási tényezője 0,16 W/m2. Az építkezés során a 5% ÁFA visszaigényelhető, így Ön még nagyobb kedvezményt kaphat az új otthonára. Ha kérdése van a kivitelezéssel kapcsolatban, bátran keressen minket! A tájékoztatás nem teljeskörű további részletekért állok rendelkezésükre!   Amennyiben a 159850 számú,vagy bármely,a kínálatban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal. Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. Ingatlana finanszírozását bank független hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatásával támogatjuk. Bencik Márton: 0670/ 946 8294 Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY