Eladó ház Békéscsaba 60 nm
Eladó ház Békéscsaba 60 nm
Eladó ház Békéscsaba 60 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7996475
Referenciaszám: 060935
Frissítve: 16 napja

Békéscsaba eladó házrész 2 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
383 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
936 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 752 Ft
Második évtől
91 097 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó házrész Békéscsabán Békéscsaba kiemelt övezetében kínálunk eladásra egy 60 m2 lakóterületű, utcafronti ablakkal is rendelkező házrészt. Tartozik hozzá egy 45 m2-es melléképületet, amely akár lakhatóvá is tehető egy kis felújítással. Az eladó ingatlan közös bejárón és udvaron keresztül közelíthető meg. 2 szobával egy étkezővel, egy külön fürdőszobával és WC-vel, előszobával, konyhával és kamrával rendelkezik. Jelen formájában is lakható vagy akár kiadható, de felújítása időszerű. Falazata vegyes, fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A külön melléképületbe is bevezetésre került a gáz, víz. Alkalmas lehet tárolásra, vállalkozásra pl. műhelynek vagy akár lakhatásra is. Alatta pince van. Az épület mögött egy kicsi kertrész van, ami akár konyhakertnek is megfelel, de a ház másik lakójával közösen használható hiszen az ingatlan osztatlan közös tulajdon. Autóval be lehet állni az udvarba, nem kell az utcán parkolni. Az ingatlan igazi értékét elhelyezkedése adja, így főleg befektetőknek ajánlom. Lakáscsere is megoldható értékbeszámítással. Ha érdekli az ingatlan, kérem keressen telefonon a további információkért!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY