Eladó ház Budapest XIX. kerület 50 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 50 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület 50 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8127305
Referenciaszám: HZ019027-4655632
Frissítve: 2 napja

Budapest XIX. kerület eladó házrész 2 szobás: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
850 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
136 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 346 Ft
Második évtől
168 331 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kertes ház egy lakás áráért! A Wekerle-telep szomszédságában, az Ady Endre úton eladó egy 50 m2-es, az elmúlt néhány évben teljes egészében felújított, 2 szobás, polgári hangulatú ház kis belső kertrésszel, fedett terasszal. A házban 2016-2019 között az alábbi felújításokat végezték: - Teljesen új tetőszerkezetet kapott, - Kicserélték az összes vezetéket (víz, gáz, villany) - Kívül-belül festettek, mázoltak, - Új, műanyag, redőnnyel ellátott nyílászárókkal szerelték fel, melyek kiválóan megszűrik az utca zaját, - Új burkolatokat kapott, - Új Gorenje elektromos bojlert szereltek a fürdőszobába. A lakás fűtése konvektorokkal megoldott, kiválóan működnek, folyamatosan karbantartottak. A lakás két, egymásból, de külön-külön is megközelíthető szobája a nagy belmagasságnak (3,6 m) és a hatalmas ablakoknak köszönhetően különösen tágas, fényes. Konyhája szintén kellően nagy, kényelmesen lehet benne étkezni. A konyha és a fürdőszoba is ablakos, így a lakás két oldalról is benapozott, könnyen átszellőztethető. Fedett udvari terasza előtt egy ápolt kis kert és egy praktikus tároló is az lakók kényelmét szolgálja. Rezsije alacsony, teljes havi költsége kb. 30.000,- Ft. Elhelyezkedése, tömegközlekedése, infrastruktúrája kiváló, a Határ úti metrómegálló mindössze két villamosmegállóra fekszik. Fontos a kiváló közbiztonság is, a kerületi Rendőrkapitányság mindössze egy sarokra található. Ajánlom mindenkinek, akik egy kertkapcsolatos, igényesen felújított és nagy gonddal karbantartott, azonnal költözhető otthonra vágynak! További információért és a megtekintésért kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
gardrób
alacsony közös költség
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gerő Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gerő Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY