Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskert 80 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskert 80 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskert 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7585390
Feltöltve: 1 éve

Budapest XVII. kerület eladó házrész 4+1 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
623 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 163 163 Ft
Második évtől
210 869 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
17. kertvárosban részben felújított és bővített 80 nm-es családi ház 12m2 fedett terasszalés 300 nm telekkel 49.900.000.- Ft-os irányárosn eladó. CSENDES mellékutca, jó közlekedés! A ház egyszintes, 4szoba + nagyméretű konyha, fürdő + iroda. A ház szigetelve van, a külső festés az új tulajdonos igényeinek megfelelően választható. ÚJ nyílászárók, világos terek, sok NAPFÉNY! Konyhabútor új, méretre lett csináltatva, gáztűzhely + sütő is gáz. Vailant v.boyler adja a melegvízet. A fűtés mivel mindenütt gázkonvektor van, így helységenként szabályozható. A fedett terasz nagyméretű, kényelmes, a család kedvenc helye kora tavasztólkéső öszig! ALDI, buszmegáló és a Madárdomb játszótér kb.5perc. Nagyon jó szomszédok, csendes, terasz és a ház beljebb az utcától, tuják, fenyő stb.takarásban. Kocsibeálló, akár 2 kocsinak is kerten belül, ház előtt utcán is kettő hely. Minden közmű teljesen leválasztva, szeparált. Alacsony a rezsije, teljes házra: Víz 10.000.- Villany: 10.000.- Gáz 13.000.- A ház szerkezete tégla + vályog , aki szereti a régi parasztházak szigetelését, hűvösségét a nyarat klíma nélkül is kellemesen élvezheti. A hozzáépítések, bővítések szigetelt téglafalak. Minden szobának külön bejárata van. Ez a lakás akár egy életkezdőcsaládalapítás előtt álló fiatalnakpárnak, akár már gyermekkel rendelkező családnak, akár az idősebb korosztálynak, valamint a jó paraméterekkel és kedvező feltételekkel történő nagyon gyors kiadhatósága miatt a befektetési céllal vásárlóknak is kitűnő választás !!! :) Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. CSOK, Babaváró, FUNDAMENTA ügyintézés. DÍJMENTES HITEL ELŐMINŐSÍTÉS! Jöjjön el, nézze meg! Meglátja, megszereti! -:) Hétvégén is elérhető vagyok!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosteraszbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 585 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 585 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY