Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 84 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 84 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 84 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7793630
Referenciaszám: 1815_5318
Frissítve: 16 napja

Budapest XXI. kerület eladó házrész 2+1 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
594 048 Ft/m²
84 m²
Alapterület
267 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepel-Királyerdő városrészben, 2 szintes-3 generációs családi ház földszinti lakrésze Eladó Csepel-Királyerdő városrész kellemes kertvárosi környezetében 2 szintes többgenerációs lakóingatlan földszinti lakrésze, 266 m2-es kerthasználattal. Az alapépület, amire az értékesítés vonatkozik, a 60-as évek elején téglából épült, majd a 90-es évek elején ráépítéssel került kialakításra a teljesen külön bejárattal rendelkező emeleti szint. - A lakótér alapterülete: 62 m2 ( 2 tágas szoba, (16, illetve 16,5 m2 ) valamint egy kisebb szoba, ( 7,1 m2 ) előszoba, ( 4,6 m2 ) étkező, ( 8,9 m2 ) konyha, ( 4,3 m2 ) kádas fürdőszoba külön WC-vel, ( 4,2 m2) egy beépített veranda, ( 8 m2 ), valamint egy mindkét oldalról nyitott kicsi terasz. - Az épület alatt elhelyezkedő pince, ( 26 m2 ) pakolásra, tárolásra, kiválóan alkalmas, ami kizárólag a földszinti lakrészhez tartozik - Az épületben helyet kapott egy garázs is. ( 14 m2 ) - Fűtése: gázkazánnal, radiátoros megoldással, biztosított. Az eladásra kínált házrész rendezett, jó állapotú, de igény esetén modernizációra szorul. Az elektromos áram lakásonként külön mérővel rendelkezik, de komoly vételi szándék esetén a gáz, a víz, valamint a telek megosztását, a jelenlegi tulajdonosok vállalják. Jelenleg a teljes telekméret 530 m2, mely a földszint és az emeleti részhez tartozik. Ugyanitt eladó az emeleti lakrész is, mely külön hirdetéseken fut, 69,9 M Ft-ért. EXTRÁK: Csepel frekventált részén, kiváló környezetben helyezkedik el. KÖRNYEZET: Az ingatlantól pár perc sétára buszmegálló, a közelben üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár iskolák, és óvoda. Csepel Központja, valamint a HÉV megálló pár perc gépjárművel, tömegközlekedési eszközzel. Az ingatlan jó infrastrukturális környezetben helyezkedik el. Kitűnő lehetőség, jó ár-érték arány! Ha megtekintené, vagy csak bővebb információra van szüksége, állunk rendelkezésre. Ár: 49,9 Mft Refszám: 9547 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kert
internet
telefon
bútorozatlan
vízórás
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY