Eladó ház Debrecen 67 nm
Eladó ház Debrecen 67 nm
Eladó ház Debrecen 67 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8090992
Referenciaszám: 315507
Frissítve: 14 napja

Debrecen eladó házrész 2+1 fél szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
686 567 Ft/m²
67 m²
Alapterület
440 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 504 Ft
Második évtől
182 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag irodánk kínálatában! Eladó Debrecen Gerébytelep elnevezésű városrészén, a Munkás utcán egy 67m2-es, 2+1 fél szobás, saját kerttel rendelkező, igényesen felújított, teljes közművel ellátott, összkomfortos házrész. Ingatlan helyiségei: előtér, közlekedő, 2 szoba, konyha, nappali, fürdőszoba és wc (külön helyiségben). Az ingatlan felújítása során a teljes elektromos hálózat cseréje megtörtént. A konyha és wc is teljesen megújult. A fűtés felújított cirkó-gázkazánnal, teljesen új radiátoros hőleadókkal kivitelezett. A 2 szobában, illetve a nappaliban új laminált burkolat került lerakásra. A többi helyiségben kerámia burkolat található. A közlekedőben új beépített szekrény kapott helyet. A csendes, egyirányú utcában lévő házrészhez kb 300m2 nagyságú önálló kert tartozik, amelyen található egy felújítandó 1 állásos garázs is. Elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik! Ez úton is felhívjuk a tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy irodánk közvetítői díját a vételár NEM tartalmazza, további információért hívja kollégáinkat bizalommal a hét bármely napján, vagy keresse fel honlapunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czirinkó József Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 338 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czirinkó József Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 338 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY