Eladó ház Felpéc 35 nm
Eladó ház Felpéc 35 nm
Eladó ház Felpéc 35 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7972810
Referenciaszám: HZ045171
Frissítve: 18 napja

Felpéc eladó házrész 4 szobás: 6,3 millió Ft

6,3 millió Ft
180 000 Ft/m²
35 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 18 284 Ft
Második évtől
24 953 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy igényes, modern életvitelhez opcionális és praktikus MOBILHÁZAT, mely ideális választás mindenki számára! A 35 m² - es mobilház, 2 hálószobával és egy kényelmes gyerek szobával rendelkezik, így tökéletes otthona lehet egy kisebb család számára is.A nappali egy légtérben konyhával és étkezővel harmonikus együttlétet biztosít családja és/vagy barátai körében. A fürdőszoba kényelmes és jól felszerelt, hogy mindig kellemes legyen az itt töltött idő.Az ingatlan belső tere komfortos és modern, hogy otthonosan érezhesse magát, Otthonában.A praktikus helytakarékosságnak köszönhetően minden négyzetmétert kihasználhat.A mobilház hűtő-fűtő klímával van ellátva, hogy mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon a házban, télen - nyáron. Az ingatlan karbantartott, így Önnek csak beköltöznie és élveznie kell az új otthon nyújtotta kényelmet és nyugalmat. Ha úgy érzi, hogy a lakóház megfelelő az Ön számára, akkor ne habozzon! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos lehetőséget!Igény esetén 3 évig a jelenlegi tulajdonos, ingyenesen biztosít a mobilház megvásárlása mellé egy közműves telket!Az ingatlan Felpécen található, ami egy kellemes és csendes környéken van, ideális választás a családi élethez vagy akár a nyugodt pihenéshez.Természetesen a MOBILHÁZ szállításában is tudok segíteni!Ráadásul, ha az ingatlan megvásárlása mellett dönt: ÁFA-mentesen is hozzájuthat, ami még vonzóbbá teszi az ajánlatot.Hívjon fel!! Tekintse meg és legyen Öné ma, ez a pompás Mobilház!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csóka Laura Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 518 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csóka Laura Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 518 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY