Eladó ház Martonvásár, Sporttelep 146 nm
Eladó ház Martonvásár, Sporttelep 146 nm
Eladó ház Martonvásár, Sporttelep 146 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7933175
Frissítve: 22 napja

Martonvásár eladó házrész 7+1 fél szobás: 72,5 millió Ft

72,5 millió Ft
496 575 Ft/m²
146 m²
Alapterület
685 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 210 413 Ft
Második évtől
287 153 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSALÁDOSOK, BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!!! MARTONVÁSÁRON ELADÓ INGATLAN! KIVÁLÓAN ALKALMAS 2 GENERÁCIÓS ÉS NAGY CSALÁDOKNAK VAGY AKÁR MUNKÁS SZÁLLÓNAK IS!. PLUSZ FÜRDŐSZOBÁK ÉS SZOBÁK KIALAKÍTÁSÁRA IS VAN LEHETŐSÉG! A KÉPEN LÁTHATÓ BERENDEZÉSEK (TÁRGYAK) MÁR KI LETTEK PAKOLVA!. TEHÁT ÜRESEN ÁLL! KIVÉVE PÁR ALAP DOLGOT!. 1980-BAN ÉPÜLT A HÁZ TÉGLÁBÓL, 2 SZINTES, SZUTERÉN+FÖLDSZINT, 685 m2 -es TELEKKEL ! Az ingatlan egy 2 lakásos társasház alsó szintjén található, a felső szintje szintén ELADÓ MÁSIK TULAJDONOSTÓL!! TEHÁT AKÁR EGYBE IS MEGLEHET VENNI AZ INGATLANT! FÖLDMÉRÉS MEGTÖRTÉNT! MINDEN PAPÍR HIVATALOS ÜGYVÉD ÁLTAL! TEHERMENTES A HÁZ! Stílusa nagyon egyedi szinteltolással, fa elemekkel díszítve került kialakításra. A két szint elosztása a képek között található alaprajzokon jól látszik, a szuterén és a földszint egy élettérként funkcionál. 2010-ben 12 cm külső szigetelést és új nyílászárókat (sok helyen redőnnyel) építettek be. Fűtése gázkazánról radiátor hőleadókkal, a meleg víz pedig átfolyós vízmelegítővel van megoldva. A szobák nagy részében szép állapotú parketta van, egyéb helyiségekben pedig járólap. Minden szoba külön bejáratú. A kert gyönyörű, fákkal dúsan beültetett, melyben egy különálló tároló is helyet kapott!! Martonvásár nagyon népszerű város, kiváló adottságai és látnivalói miatt, az ország szívében található, 22 km-re Iváncsától, 30 km-re Budapesttől és Székesfehérvártól, 13 km-re a Velencei-tótól, közel az M7 autópályához és a 7-es főúthoz. Vonatközlekedés szempontjából Budapest-Székesfehérvár vonalon. TOVÁBBI KÉRDÉSEK ESETÉN HÍVJON BÁRMIKOR BIZALOMMAL! MINIMÁLISAN ALKU KÉPES! ÁR: 73.500.000 - Ft HUF VÁROM A VEVŐK HÍVÁSÁT A NAP BÁRMELY IDŐPONTJÁBAN. NÉMETH ERIKA 06/30-529-7899 KÖSZÖNÖM ÉS TOVÁBBI SZÉP NAPOT! :)

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
komfortos
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
étkező
kamra
gardrób
terasz
pince
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
hőszigetelt
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Németh Erika
+36 30 529 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Németh Erika
+36 30 529 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY