Eladó ház Sopron, Sopronkőhida 103 nm
Eladó ház Sopron, Sopronkőhida 103 nm
Eladó ház Sopron, Sopronkőhida 103 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7961431
Referenciaszám: 102660
Frissítve: 16 napja

Sopron eladó házrész 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
242 718 Ft/m²
103 m²
Alapterület
1566 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítandó ház eladó Sopronkőhidán. Az ingatlan egy 1566 m2 nagyságú területen helyezkedik el egy helyrajzi számon, egy hasonlóan felújítás alatt álló épülettel osztozva. A közös tulajdonú telken használati szerződéssel egyeztek meg a tulajdonosok a terület felhasználását illetően. Ehhez az ingatlanhoz a közvetlenül mögötte lévő telekrész tartozik, mely ki is van jelölve. A telken a -házak kivételével- kisebb melléképületek is elhelyezkednek melyek igény szerint használhatóak/elbonthatóak. A terület hátsó része nagyon tágas füves udvar, pár nagyobb fával. Az épületet korábban már elkezdték a tulajdonosok felújítani- falakat elbontani és új falrészeket felépíteni, új nyílászárók is beépítésre kerültek, áramvezetékek is cserélve lettek. Ezekkel együtt még sok egyéb munkálat az új tulajdonosra vár. Az alaprajz változtatható, kreatív ötletekkel a ház funkcióit át lehet tervezni. A szomszédos melléképület átnyitásával a lakótér bővíthető. A ház másik tulajdonosa együttműködő, a telek tulajdoni megosztásának gondolatától nem zárkózik el.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ágota Szalay & Kardos Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 635 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ágota Szalay & Kardos Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 635 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY