Eladó ház Szarvas 40 nm
Eladó ház Szarvas 40 nm
Eladó ház Szarvas 40 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7742834
Referenciaszám: 045041
Frissítve: 16 napja

Szarvas eladó házrész 1+1 fél szobás: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
122 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
40 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szarvason, csendes utcában eladó egy 40 m²-es utcafronti házrész. A telken 3 lakrész található, amelyből az utcafronti és a leghátsó lakrész együtt eladó, és azonnal átvehető. A középső lakásban jelenleg laknak, az eladásáról tárgyalni lehet a tulajdonosával. Az ingatlan teljes felújítást igényel, közművesített, egyedi mérőórákkal rendelkezik. Fűtése konvektoros, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A házrészhez tartozik egy tároló, amely utcára nyíló garázzsá alakítható. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben bevásárlási lehetőségek (LIDL, Penny, SPAR), benzinkút stb. Pár perc sétára a vasútállomás és az autóbusz állomás is. Ha csendes, nyugodt, mégis jól megközelíthető helyen szeretne élni, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen akár hétvégén is! Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koszecz Andrea Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koszecz Andrea Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY