Eladó ház Szeged 70 nm
Eladó ház Szeged 70 nm
Eladó ház Szeged 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7748973
Referenciaszám: M233573-4389421
Frissítve: ma

Szeged eladó házrész 2 szobás: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
164 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
188 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 376 Ft
Második évtől
45 548 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged-Kiskundorozsma központjához közel, 2 szobás, felújítandó családi ház eladó. Az ingatlan osztatlan közös telken helyezkedik el, jól megközelíthető, aszfaltozott utcában található. A hozzá tartozó telekrész 188 nm-es, csatornázott. A ház teljes körű felújítást igényel, alapterülete 70 nm. Az ingatlanból minden közmű ki van kötve, helyreállítása az új tulajdonos feladata. A ház vegyes vályog falazatú, előszoba, 2 szoba, kamra, konyha, közlekedő, fürdőszoba wc-vel, helyiség található. A szobák parkettával a többi helyiség mozaiklappal burkolt. Az otthon melegét gázkonvektor (jelenleg le van szerelve) biztosítják. A település kitűnő infrastruktúrával rendelkezik, gyógyszertár, pékség, cukrászda, piac, húsbolt, élelmiszer és kertészeti bolt is található. A helyközi busz megállója 1 perc sétával elérhető. A településrészen bölcsőde, óvoda, iskola egyaránt megtalálható. Készpénzes vásárlók figyelmébe ajánlom! Ügyfeleim részére teljes körű ügyintézést vállalok az OTP Bank által biztosított hitel, CSOK, más pénzügyi szolgáltatásainkkal kapcsolatban, valamint az adásvételhez tapasztalt ügyvédi segítséget is biztosítok. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lajkó Zoltán Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 607 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lajkó Zoltán Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 607 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY