Eladó üdülő és hétvégi ház Liszó, liszó 15 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Liszó, liszó 15 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Liszó, liszó 15 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7927515
Feltöltve: 4 hónapja

Liszó eladó hétvégi ház 15 m² alapterületű: 3,99 millió Ft

3,99 millió Ft
266 000 Ft/m²
15 m²
Alapterület
2550 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó hegyi birtok Nagykanizsától 10 km-re, a festői Liszói hegyen! Hangulatos hegyi otthon 700 tő szőlővel, gyümölcsfákkal és gyönyörű természettel körülvéve. Ingatlan jellemzői: Elhelyezkedés: Nagykanizsától 10 km-re, a varázslatos Liszói hegyen Szobák: 1 szoba és 1 konyha Telek mérete: Kiterjedt terület, ahol összesen 700 tő szőlő, 300 normand, 300 lucc fenyő található Gyümölcsfák: Pár dió, gesztenye, körte és barack fa a kertben Természeti kincsek: Telek végében akácos, lenyűgöző kilátással Felszereltség: Villany az épületben Víz: Nincs közvetlen vízforrás a közelben Leírás: Ez a birtok ideális választás azoknak, akik szeretik a nyugalmat és a természet közelségét. A hangulatos ház egy szobával és egy konyhával rendelkezik, ahol a vidéki élet minden kényelmét élvezheti. A kertben gazdag gyümölcsfák és szőlőültetvény teszik teljessé a vidéki élet élményét. A gyönyörű hegyi környezet és a természeti kincsek biztosítják a tökéletes menedéket mindazoknak, akik egy csendes és békés életet keresnek. A telek végén található akácos pedig további lehetőségeket kínál a természet szerelmeseinek. Nyáron szőlőszüretelés, ősztől a gyümölcsfák gyümölcsei, télen pedig a hóval borított táj varázsa várja az új tulajdonost. Ha szeretné megtapasztalni a vidéki élet varázsát, hívjon most, és egyeztessen időpontot a birtok megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY