Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve, Somlyó-sziget 54 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve, Somlyó-sziget 54 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve, Somlyó-sziget 54 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7996781
Feltöltve: 1 hónapja

Ráckeve eladó hétvégi ház 54 m² alapterületű: 33,5 millió Ft

33,5 millió Ft
620 370 Ft/m²
54 m²
Alapterület
302 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 226 Ft
Második évtől
132 684 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ráckeve csendes részén, Somlyó-szigeten, közel Dömsödhöz eladó egy kb.302 nm-es telken elhelyezkedő 54 nm-es könnyűszerkezetes szigetelt ház. A nyaraló közvetlenül a Kis-Duna holtága mellett található. A ház beton alapra épült 1986-ban. A nyílászárók 2023-ban lettek kicserélve (ablak, ajtó). A helységbe be van vezetve a víz, az áram és a csatorna is. A telken található egy 3nm tároló. A házban van két különálló szoba és egy nappali. A konyha és a fürdő/wc külön helyiségben van. A melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Előtetős terasz gondoskodik a pihenésről eső esetén is. Parkolási lehetőség udvaron belül vagy az ingatlan előtt. A vízpart kb. 50m-re található, aki horgászni szeret, egész évben megteheti. Locsolásról fúrt kút gondoskodik. Kerti ívóvíz. A telken gyümölcsfák is vannak (körte, alma, dió). Kisközért 80m. Ha igazi nyugalomra, csendre, madárcsicsergésre vágyik, úgy hogy közben közel legyen a Duna, akkor megtalálta. Ráckeve a vizek városa, otthont ad a hajózás, a vízi sportok szerelmeseinek, horgászoknak, a város adottságai kiválóak, gyönyörű természeti környezet, Aqualand, Kék Duna Wellness Hotel, remek bevásárlási lehetőségek (Lidl, Tesco, Penny stb), minden szerdán és szombaton hatalmas, rendkívül hangulatos termelői piac a vízparton. Nagyon jó az orvosi ellátás (szakrendelések, mentőállomás helyben). Mindez autóval kb. 8-10 perc alatt megközelíthető. Elhelyezkedését tekintve Ráckeve Budapest-től 50 km-re helyezkedik el. Budapest tömegközlekedéssel egy óra alatt megközelíthető a Ráckeve - Közvágóhíd között közlekedő H6 HÉV-vel. Irányár: 33 500 000 Ft Érdeklődés esetén ezen a számom 06706120797, 16:00 után kereshet.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1986
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 612 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 612 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY