Eladó üdülő és hétvégi ház Vének 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Vének 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Vének 50 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8016213
Feltöltve: 1 hónapja

Vének eladó hétvégi ház 50 m² alapterületű: 42 millió Ft

42 millió Ft
840 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
844 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos Erdei Környezetben Véneken A Dunapar Közelében Nyaraló Eladó! Vének Győrtől 14 km-re a szigetköz csücskében a Nagy Duna és a Mosoni Duna Találkozásánál a Natura 2000 Által Védett Területen Fekszik. A Ház a Duna Parttól 50 m-re található. Az ingatlan mérete két szinten 50 m2-es két szinten a hozzá tartozó telek 844 m2-es. A Zártkerti Nyaraló Művelési ÁG Alól Kivan Véve, Így Azonnal Megvásárolható Kifüggesztést Nem Igényel! Az ingatlan a 2000-es években téglából épült Felújítása 2019 Óta Folyamatos. A Házon 10 cm -es szigetelés van Jellemzői Az Első Szinten: *nagyméretű terasz (23,8 m2) *nappali + étkező *főzőfülke *fürdőszoba(épített zuhanyzóval) *Wc Az Emeleti Helyiségek: *lépcső feljáró *2 hálószoba az egyikhez tartozik egy (4,8 m2-es erkély) *Wc Fűtése a nappaliban Elektromos Padlófűtés, Kandalló, 3 DB Wifis Hűtő Fűtő Klíma gondoskodik a ház kellemes klímájáról. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval, a bejárati ajtó több ponton záródó acél ajtó. A falak festettek a nappaliban és a többi helyiségekben minőségi kerámia burkolatok vannak a hálószobákban laminált parketta található. Közművek Vezetékes Víz, 4 m3 -es derítő. A Ház alatt található egy nagyméretű garázs elektromos kapunyitóval és több tároló. A meleg víz ellátását 120 l-es villany bojler biztosítja. A Ház Biztonságát Kiépített Wifis Kamera Rendszer a Patenhoz bekötött Riasztó Védi. A Kert parkosított Örökzöldek És több fajta Gyümölcsfa találhatóak ( alma, körte ,nektarin, sárga barack, őszibarack, cseresznye, füge, mogyoró) a fű alatt vakondháló és öntöző rendszer lett kiépítve. Az Ingatlan Megvásárlása Esetén A Beépített Bútorok Maradnak. A Konyha Berendezése( 9 személyes mosogatógép kerámialapos főzőlap, elektromos sütő, hűtőszekrény) A Többi Bútor Nem Képezi A Vételár Részét Megegyezés Kérdése. Amennyiben Szeretne Egy Csodás Környezetben Pihenni Vagy Horgászni Akkor EZ A Hirdetés Önnek Szól! Hívjon A HÉT Bármely Napján És Nézzük MEG Együtt Ezt A Kiváló Lehetőséget! Irányára: 42.000.000.Ft Ingatlanazonosító:Gykzs0556 Weboldal:kiralyingatlan.ingatlan.com A Következő Szolgáltatásokkal Állunk Ügyfeleink Rendelkezésére: *Ingatlanközvetítés *értékbecslés *adásvételi szerződések elkészítése kedvező díjszabással kiváló ügyvédekkel *energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül *teljes körű díjmentes hitelügyintézés *babaváró hitel *Csok és a Csok + ügyintézése bármelyik hazai pénzintézetnél.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2000
Erkély:
5 m²
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
erkély
terasz
pince
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY