Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaszentgrót, Aranyod 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaszentgrót, Aranyod 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaszentgrót, Aranyod 50 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7867249
Feltöltve: 7 hónapja

Zalaszentgrót eladó hétvégi ház 50 m² alapterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
110 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
4543 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő ! Eladásra kínálok Zalaszentgrót-Aranyodi városrészében egy gondozott hétvégi házas nyaralót ! A terület a földügyi törvények hatálya alá tartozik , ki kell függeszteni adásvételkor !! Megnevezése szántó , szőlő , rét és gazdasági épület . Az épület közel 50 nm hasznos résszel rendelkezik , amely áll egy szobából ,előkészítőből és egy borospincéből . Szerkezete tégla és vályog , fedése cserép , nyílászárok fából vannak . Az épület be van vezetékelve , villanyt aggregátorral van megoldva , víz ciszternában gyűjtve . A terület 4543 nm nagyságú , rendezett , pár gyümölcsfa és kordonos szőlővel van betelepítve . Minden évszakban megközelíthető aszfaltos és murvás úton . Remek lehetőség gazdálkodásra ,pihenésre egyaránt . Csodálatos és rendezett környezet jellemzi a környéket . Érdeklődés esetén vegye igénybe a TZ ingatlanok közreműködését ! Zalaszentgrót a kedvelt települések közé tartozik elhelyezkedése miatt , több nagyváros és fürdő település közelében helyezkedik el , rengeteg kirándulási lehetőséggel és bor utakkal övezve . Találja meg velem új ingatlanát ! Ha venne vagy el adna a megoldás a TZ ingatlanok Zalaszentgrót és környéke specialista !

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
TZ Ingatlanok TZ Ingatlanok Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
TZ Ingatlanok TZ Ingatlanok Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY