Eladó ház Balatonalmádi 130 nm
Eladó ház Balatonalmádi 130 nm
Eladó ház Balatonalmádi 130 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7908324
Referenciaszám: 42537
Frissítve: 19 napja

Balatonalmádi eladó ikerház 3+2 fél szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
538 462 Ft/m²
130 m²
Alapterület
502 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 158 Ft
Második évtől
277 251 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Balatonalmádi kedvelt részén, nagy család számára ideálisan kialakított családi ház  - Balatonalmádi ingatlan kiváló tulajdonságai  A CasaNetWork Balatonalmádi iroda eladásra kínálja a 1756-os számú, kiváló lokációban lévő iker ház egyik lakását  Balatonalmádiban!  A CasaNetWork által kínált balatonalmádi igényesen kialakított családi ház jellemzői:  - a földszinten egy térben lévő étkező-nappali, amelyhez átadó ablakkal kapcsolódik a konyha, és egy zuhanyzós wc - 3 hálószoba a tetőtérben, gardrób és egy kádas fürdőszoba - ergonomikusan kialakított,  belső lépcsővel - műszaki kivitelezése igényes, és a kornak megfelelően hőszigetelt tégla fal ,  üveggyapottal hőszigetelt a tetőtér - klíma rendszer van - dél-nyugati fekvése miatt napsütötte szobák, és nappali  - a strand gyalogosan 31 percre elérhető - jó megközelíthetőség a főútról Budapest, Veszprém felől is - autóbusz közlekedés 10 méter - nyaralónak és lakásnak is kiváló megoldás  - a telek sík, kis kertje ápolt, így a gondozása is egyszerűen megoldható - kényelmes terasz családi együttlétekhez - iker lakás, ahol a tulajdonosok megállapodtak a használati megosztásban, a garázs szintet közösen használják, teljes az együttműködés - nagyon jó ízléssel igényesen berendezett ház, a kandalló duruzsolásánál a téli Balaton is élvezetes tud lenni az egész családnak! - jó áron jó lehetőség! A  balatoni panorámák közül is kiemelkedően szép, a Lozsánta, mint az egyik utolsó beépítetlen terület, ahol az őszi szél ringatja a színes pompájukat épp ledobni vágyó cserjék lombját. Ha feltöltő sétára indul, nem kell messzire mennie, 200 méter az ÖN hétmérföldes" csizmájával, a hely, ahol a kutya szabadon rohanhat  "kisgazdáival".  Csak be kell költözni, és élvezni a csendet, vagy a nyüzsgést ha úgy tetszik. Amennyiben a 1756-os számú a CasaNetWork által hirdetett Balatonalmádi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 06 20 285 0918   Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.  CasaNetWork, nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY