Eladó ház Balatonfüred 160 nm
Eladó ház Balatonfüred 160 nm
Eladó ház Balatonfüred 160 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7970475
Referenciaszám: HZ051134
Frissítve: 17 napja

Balatonfüred eladó ikerház 5 szobás: 234 millió Ft

234 millió Ft
1 462 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
410 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 679 128 Ft
Második évtől
926 810 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Újépítésű  PANORÁMÁS ikerfél eladó Balatonfüreden!***GYÖNYÖRŰ, TÁGAS, MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ 5 SZOBÁS MEDENCÉS HÁZ!!! Balatonfüred csendes utcájában kínálunk eladásra egy 2024-es építésű 160nm2-es két szintes ikerfelet. A ház kizárólag PRÉMIUM minőségű alapanyagok felhasználásával került kivitelezésre, melyet tágas, világos terek, jó elrendezés jellemez.A földszinten került kialakításra egy gépészeti helyiség zuhanyzóval és wc-vel, egy 10m2-es szoba, egy tároló és az 50nm2-es AMERIKAI konyhás nappali nagy üvegfelületekkel. Az üvegajtót kitárva a nappali mintegy egybeolvadva a 25nm2-es terasszal növeli meg családja életterét. A teraszról balatoni panoráma és egy 410nm2-es udvar MEDENCÉVEL tárul szemünk elé, mely biztosítja családjának zavartalan kikapcsolódását meleg nyári napokon. Ebben a házban csendes otthonra találhat!A felső szinten 3 hálószoba, 2 fürdőszoba WC-vel, közlekedő található. Két hálószobához különálló teraszok tartoznak, ahonnét GYÖNYÖRŰ PANORÁMA tárul elénk Balatonra, valamint Tihanyra.A lakás padlófűtését energiatakarékos hőszivattyú biztosítja, és minden szobában a legmodernebb hűtő-fűtő klímák találhatók. Három rétegű hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, melyeket beépített motoros zsaluziákkal árnyékolhat.Az telken kétállásos térkövezett kocsibeálló kap helyet. A 410nm2-es udvar növényzetét kedvünk szerint alakíthatjuk.A lakás várható átadása 2024 eleje, az ingatlan vásárlásához OTTHONTEREMTÉSI támogatások vehetők igénybe.További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY