Eladó ház Balatonfüred 196 nm
Eladó ház Balatonfüred 196 nm
Eladó ház Balatonfüred 196 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8082972
Referenciaszám: HZ057313
Frissítve: 10 napja

Balatonfüred eladó ikerház 3 szobás: 239 millió Ft

239 millió Ft
1 218 145 Ft/m²
196 m²
Alapterület
1 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 693 639 Ft
Második évtől
946 613 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
+++ELADÓ IKERHÁZ+++ Balatonfüred, ahol az ingatlan helyezkedik el, Magyarország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja. A város a Balaton északi partján fekszik, és gazdag kulturális élettel, gyönyörű természeti környezettel,valamint számos szabadidős lehetőséggel büszkélkedhet. Balatonfüred tökéletes választás azok számára, akik a nyüzsgő városi élet mellett a csendet és a nyugalmat keresik, itt minden adott a minőségi pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A város számos kiváló éttermével, bájos kávézóival, és pezsgő kulturális eseményeivel várja a lakókat és a látogatókat egyaránt. Élje át Ön is a Balaton varázsát, és tegye ezt a különleges ingatlant otthonává!Megvételre kínálom ezt a 213 nettó alapterületű  6 szobás ingatlant.A hozzá tartozó terület kialakítás alatt van, de jelentős nagyságú saját kerttel fog büszkélkedni. Az otthon ékessége a panorámás nézet, amelyet a nagy ablakokon keresztül élvezhet. A természetközeli környezet, és a modern életérzés tökéletes harmóniáját kínálja, ahol minden adott a pihentető és kényelmes otthoni élethez. Az épület minőségi anyagokból épült, így a tartósság és az esztétikum is garantált.Alapozás: Az épület vasalt beton sávalapozással készül. Falazatok: Égetett vázkerámia tégla 30NF, YTONG 30NF, válaszfal tégla YTONG 10, a lakás elválasztó falak hanggátló téglából készülnek.Födémek: Monolit vasbeton födémek Belső lépcsők: Monolit vasbeton lépcső, az alapkivitelben csúszásmentes greslap felülettel. Tetőszerkezet: Betoncseréppel fedett sátortető, kőzetgyapot szigeteléssel, a tetőtérben gipszkarton lezárással.Homlokzatburkolatok: Dryvit rendszerű burkolat. Hőszigetelések: - Járható padlószerkezetek esetében 8 cm járható szigetelő lemez - Falak esetében 15cm dryvit rendszer - Lábazati fal esetében 12 cm zártcellás hőszigetelés - Tetősíki szigetelés szarufák között és alatt 20 cm kőzetgyapot szigetelés A lakás kiemelkedő műszaki tartalommal büszkélkedik: hőszivattyús rendszer, mennyezeti hűtés-fűtés és padlófűtés gondoskodik a tökéletes hőérzetről minden évszakban. A kiváló fényviszonyokkal rendelkező, napfényes terek optimális körülményeket biztosítanak a hétköznapok során. A modern és elegáns design, valamint a csend és nyugalom egyedülálló kombinációját kínálja, amely tökéletes menedék a város zajától.HelységlistaFöldszint:-folyosó-gépház-wc-fürdő-szoba-tároló-konyha, étkező, nappali-teraszTetőtér:-lépcsőház-folyosó-tároló-wc-fürdő-szoba Szíves figyelmébe ajánlom azoknak akik állandó lakhatást keresnek, de nyaralónak is tökéletes választás!Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
47,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY