Eladó ház Balatonkenese 76 nm
Eladó ház Balatonkenese 76 nm
Eladó ház Balatonkenese 76 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7903406
Referenciaszám: M259885-4508705
Frissítve: ma

Balatonkenese eladó ikerház 3 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
1 248 684 Ft/m²
76 m²
Alapterület
272 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton északi partján Balatonkenesén, eladó egy új, 73 négyzetméteres, tetőtér beépítéses, igényesen berendezett ikerházrész, mely 272 négyzetméteres telken helyezkedik el, a balatonkenesei Vak Bottyán strandtól mindössze 15 perces sétára. Az eladásra kínált ikerházrész a Balaton felé néző lakóingatlan. A lakóingatlan 2023-ban épült, könnyűszerkezetes falazatú, szigetelt ház. A fűtést geotermikus fűtés, levegő-víz hőszivattyú biztosítja, padlófűtés megoldással, mind a földszinten és az emeleten is. A légkondicionálás gondoskodik mindkét szinten a nyári forróság enyhítésére. A műanyag ablakok szúnyoghálóval, elektromos redőnnyel felszereltek. Az ikerházrészben egy riasztóberendezés kiépítésre került, végleges üzembe helyezésére még nem került sor. A ház praktikus elrendezéssel rendelkezik, a földszinten kapott helyet a gépesített konyha, étkező rész és a nappali, melyek egy légtérben kerültek kialakításra, majd egy szoba és egy fürdőszoba WC-vel. Az emeletre felérve egy hatalmas szoba helyezkedik el beépített szekrényekkel együtt, valamint egy 21 négyzetméteres terasz biztosítja a napfürdőzés lehetőségét. A lakóingatlan teljesen berendezett bútorokkal, beépített szekrényekkel, elektronikai eszközökkel felszerelt, mint televízió (mindkét szinten egy-egy), mosógép. A lakórészhez tartozik saját telek rész, ahol esztétikusan kialakított sövény sorok, füves rész és díszfák kerültek ültetésre. A növények öntözéséről öntözőrendszer gondoskodik. A parkolni az udvaron és a kapu előtti térkővel kialakított parkoló helyen lehetséges. Szinte azonnal birtokba vehető állapotban van, kihagyhatatlan ajánlat. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség hívjon akár hétvégén is, bármikor megtekinthető személyesen, előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
B
összkomfortos
jó közlekedésű
amerikai konyha
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Erzsébet OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 536 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Erzsébet OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 536 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY