Eladó ház Balatonlelle, Partközeli 137 nm
Eladó ház Balatonlelle, Partközeli 137 nm
Eladó ház Balatonlelle, Partközeli 137 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7342831
Referenciaszám: M218072
Feltöltve: 18 napja

Balatonlelle eladó ikerház 4 szobás: 137 millió Ft

137 millió Ft
1 277 033 Ft/m²
137 m²
Alapterület
309 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 397 609 Ft
Második évtől
542 619 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülálló lehetőség! Új építésű, kényelmes ikerházi lakás saját kerttel és vízpart használattal! Olyan rendkívül kényelmes és modern ikerházi lakást kínálunk, amely magában hordozza a saját kert és a lenyűgöző vízparti környezet legjavát. Amennyiben egy olyan otthon után kutat, ahol a minőség és a kényelem összetalálkozik, nincs szükség további keresgélésre! Ez a földszint + emelet kialakítású lakás hagyományos falazású falszerkezettel épült, külső hőszigeteléssel és lapostetős kivitelben. A lakás tervezése során a minőségi anyagok és a magas műszaki tartalom volt a fókusz, így garantálhatjuk, hogy egy igazán kényelmes és praktikus otthon várja az új tulajdonosokat. A földszinten konyha-étkező, nappali, mellékhelyiség és egy csodálatos terasz található. Az emeleten 3 hálószoba, egy tágas fürdőszoba, gardrób és erkély nyújtanak kellemes teret az egész családnak. A lakás modern felszerelése és technológiája felettébb lenyűgöző. A padlófűtés és mennyezeti hűtés, külön HMV tároló, napelem előkészítés, klíma és riasztó előkészítés, gépi szellőzés előkészítés és egyéni mérőórák csak néhány a sok technikai előny közül. Az energiatakarékosság érdekében távvezérelhető fűtés és zöld otthonnak megfelelő energia besorolás is rendelkezésre áll. Az ingatlanhoz 309m? saját használatú telekrész tartozik, amely lehetővé teszi a privát kert élvezetét. A 28m? terasz pedig tökéletes helyszín a szabadban eltöltött időhöz. VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2024. MÁSODIK NEGYEDÉV. Ez az ingatlan minden igényt kielégít, és ideális otthont nyújt egy család számára. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Ha felkeltette ez a fantasztikus azonnal költözhető ingatlan az érdeklődését, hívjon akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2023
Erkély:
6,1 m²
Terasz:
22,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
erkély
terasz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY