Eladó ház Balatonszentgyörgy, Battyán utca 70 nm
Eladó ház Balatonszentgyörgy, Battyán utca 70 nm
Eladó ház Balatonszentgyörgy, Battyán utca 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7816488
Referenciaszám: HZ052853
Frissítve: 16 napja

Balatonszentgyörgy eladó ikerház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
427 143 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2695 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogy megyében, Balatonszentgyörgyön egy csodálatosan újjávarázsolható 70 négyzetméteres ikerház-fél eladó!A település nagyon zöld, nyugodt, csendes, lakói dolgos emberek.A legközelebbi balatoni strand Balatonberényben van, amely kb. 7-8 km, autóval 10 perc alatt elérhető.A közelben a Balaton, Kis-Balaton, éttermek, múzeumok, állatsimogatók könnyen elérhetőek, nagyobb városok közül Keszthely is mindössze 15 km-re fekszik! Innen a Balaton déli és északi partja egyaránt könnyen megközelíthető!A ház 2 nagy tágas, jó állapotban lévő parkettás, nagy ablakos szobából, egy világos, szintén nagy ablakos konyhából, praktikus kamrából és fürdőszobából áll, a helyiségeket a folyosóról közelíthetjük meg. Az épületben van egy nagyobb méretű garázs (tároló), ezen kívül kerti tárolókat is találunk.Ami a Balaton közelsége mellett még igazi kincs: az a hatalmas, dupla méretű telek, amely közel 2700 nm-en kínál gazdálkodási lehetőséget az új tulajdonos számára.Az ingatlan közművei a gáz kivételével mind bent vannak, a fűtés jelenleg kályhákkal, a melegvízellátás pedig villanybojlerrel történik. Az ingatlanon az elengedhetetlen korszerűsítések után egy igazi, csodálatos lakóhely vagy nyaraló varázsolható!  A település az M7 autópálya közelsége miatt könnyen elérhető, megközelíthető.Csak nálunk elérhető, kulcs az irodában, rugalmasan mutatjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY