Eladó ház Bátonyterenye 70 nm
Eladó ház Bátonyterenye 70 nm
Eladó ház Bátonyterenye 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7881018
Referenciaszám: HZ035221
Frissítve: 17 napja

Bátonyterenye eladó ikerház 3 szobás: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
50 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2818 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bátonyterenye Nagybátonyi részén, a Kővirág utcában, felújítandó családi ház nagy telekkel eladó.A 2818 nm-es telek LKE-O/3 övezetbe esik,  2 főépület helyezhető el az építési szabályzat szerint. A telek fekvésének és tájolásnak köszönhetően egy erdőszéli, PANORÁMÁS, nagy alapterületű családi házat lehet építeni.  A megengedett legnagyobb beépítettség 30%, terepszint alatti legnagyobb beépítettség 30%, a megengedett legnagyobb épületmagasság 5,5 m, a legkisebb zöldfelületi arány 50%.Jelenleg a telken áll egy felújítást erősen igénylő ház, melyet a renoválást követően akár ki is lehet adni, ami nem zavarná a telek felső részén a másik főépületet, viszont így befektetésnek ideális. 'Kertvárosias lakóterületen elhelyezhető:- legfeljebb hatlakásos lakóépület,- a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület,- egyházi, oktatási, nevelési, egészségügyi, szociális épület,- nem zavaró hatású kézműpari épület és szállásépület,kivételesen elhelyezhető:- irodaépület,- sportépítmény,- gazdasági építményTovábbi információkért és megtekintésért keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plósz Enikő Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plósz Enikő Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY