Eladó ház Budaörs 252 nm
Eladó ház Budaörs 252 nm
Eladó ház Budaörs 252 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7945667
Referenciaszám: H478683
Frissítve: 15 napja

Budaörs eladó ikerház 6 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
710 317 Ft/m²
252 m²
Alapterület
474 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 504 Ft
Második évtől
708 970 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Ön álmai otthona várja, ha természetközeli, csendes, panorámás környezetben szeretne élni. Ez a különleges ingatlan egy hatalmas, parkosított kerttel, egy gyönyörű halastóval és varázslatos környezettel büszkélkedik. A ház jellemzői: * Lakótér: 251 nm, nappali + 4 szoba, praktikus beosztással. * Földszint: 30 nm-es konyha étkezővel, kamrával, vendég WC-vel, és egy 30 nm-es nappalival. A tágas étkezőben kandalló biztosítja a melegséget. A nappali fényárban úszik, hatalmas ablakokkal, közvetlen terasz- és kertkapcsolattal. * A közel 50 nm-es teraszról gyönyörű parkosított kertbe vezet az út. * Következő szint: 30 nm-es szülői háló, nyitott dolgozó szoba, kádas fürdőszoba, külön WC. * Legfelső szint: 2 gyermek hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, rejtett padlásfeljáró. * Az előkertből közvetlenül megközelíthető, kiváló parkolási lehetőséggel. A telek fekvésének köszönhetően könnyedén beállhatunk a hatalmas garázsba. Ezen a szinten további szoba, beépített gardrób, és háztartási helyiség is található. Az ingatlan eredetileg egy építész személyes tervei alapján készült, így a kiváló beosztás és minőség garantált. Minden szinten klíma, riasztó és extra kapu gondoskodik a lakók kényelméről és biztonságáról, teljesen rejtve a kíváncsi szemek elől. Parkolás: 1 beállásos garázs és nyitott parkolási lehetőség biztosított. A tömegközlekedés könnyedén elérhető. Ha Ön is részese szeretne lenni ennek az egyedülálló élménynek, kérem, hívjon bátran! Minden további információért és a ház megtekintéséért állunk rendelkezésére. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!"

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Rita Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY