Eladó ház Budapest X. kerület 139 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 139 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 139 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8082653
Referenciaszám: HZ017338-4627415
Frissítve: 2 napja

Budapest X. kerület eladó ikerház 5 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
1 006 475 Ft/m²
139 m²
Alapterület
514 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest X. kerületében, ÓHEGYEN, csendes kertvárosi részen, ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 szobás családi ház eladó!164 nm nagyságú a ház, 514 nm nagyságú a telek! Belső építész által tervezett, igazán különleges és egyedi ötletek alapján magas minőségben kivitelezett! Hatalmas ablak felületeinek köszönhetően szép világos a ház, elhelyezkedésének köszönhetően viszont senki sem lát be, teljesen megmaradt az intim szféra. Átriumot alakítottak ki, mely nagyon modern hatást kelt és kimondottan egyedivé teszi a házat! A fő hálószoba mellett saját fürdőszoba található, mely megközelíthető a kertből is. A nappali hatalmas, közel 50 nm nagyságú, itt kapott helyet a konyha is, a konyhapult tervezésénél széles ablakot terveztek a pulthoz. Műszaki paraméterek:- monolit födém, lapos tetős kivitelezéssel- tégla építésű, ytong válaszfalakkal- szigetelése grafitos 8 cm vastagságú- 3 rétegű Krömmerling ablakokkal- hőszivattyús padlófűtéssel, de választható mennyezet hűtés-fűtés is- a hálószobákban elektromos redőnnyel- 7 -os videotelefon rendszer van kiépítve. Dupla komfortos és két bejárata is van, így ideális lehet nagyobb családdal költözőknek vagy olyannak aki kisebb vállalkozást üzemeltetne otthonról. A ház 1000 nm nagyságú telekre épült itt ahogy látható a képeken is az általunk kínált ingatlan a hátsó, elektromos kapun keresztül megközelíthető, autó beálló és saját garázs biztosított. A garázsoknál találkozik a két ingatlan. Ez az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik, kérés esetén befejezi a vevő ízlésének megfelelően a kivitelező, ennek a műszaki tartalma és a végső ára a felek megegyezésén és igényén múlik, hozzávetőlegesen 154.000.000.- a kivitelező által megálmodott paraméterekkel, ez a műszaki tartalom érdeklődés esetén megtekinthető. Az építtető cég! Így minden állami támogatás igénybe vehető! Szakértő kollégánk ebben ingyenesen áll a rendelkezésére, segít megtalálni a legjobb lehetőséget és a legtöbb kedvezmény is a vásárláshoz! Várom a hívását bármikor, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY