Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7928213
Referenciaszám: 3612_red
Frissítve: 17 napja

Budapest XI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 204,44 millió Ft

204,44 millió Ft
2 024 158 Ft/m²
101 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 593 337 Ft
Második évtől
809 731 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XI. Madárhegyen ÚJÉPÍTÉSŰ, modern megjelenésű, nappali + 3 hálószobás, dél-nyugati tájolású, ikerházfél jellegű társasházi lakás dupla garázzsal, tárolóval, valamint ~170 nm SAJÁT KERTTEL eladó. A CSENDES zöldövezetben elhelyezkedő, modern megjelenésű ingatlan 107 nm hasznos alapterületű, tágas, világos, jó beosztású, nappali + 3 hálószobás elrendezésű, terasszal és teljesen szeparált kertrésszel rendelkezik. Prémium kategóriás anyaghasználat, design-os belső térkialakítás, hatalmas panoráma ablakok és tágas terek jellemzik az ingatlant. A tágas nappali-étkező-konyha egy légtérben került kialakításra, a hozzá kapcsolódó terasz- és közvetlen kertkapcsolat tovább növeli a térérzetet. Ezen a szinten egy ablakos, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, egy tároló helyiség, valamint ízléses beépített gardróbszekrénnyel kialakított előszoba is szolgálja a leendő tulajdonosok kényelmét. Az emeleten három különbejáratú hálószoba található, valamint egy ablakos, káddal rendelkező fürdőszoba került kialakításra. A lakás energiaellátása KÖLTSÉGHATÉKONY, H tarifával gazdaságosan üzemeltethető hőszivattyús felület hűtés-fűtési rendszerrel épült. Az erős- és gyengeáram korszerűen megépített, többek között tartalmazza a napelem teljes kikábelezését a tetőtől a pincei tárolóig, de villamos autótöltő, videó kaputelefon és riasztórendszer is kiépítésre került. Az ingatlan ékessége a csodaszép - automata öntözőrendszerrel ellátott - kerttel körülvett, vörösfenyőből épített pergolás terasz, automata árnyékolóval, ami esőzáró fedésként is használható. A lakáshoz tartozik az épület alatti teremgarázsban (automata kert- és garázskapun megközelíthető) két autó számára - elektromos töltési lehetőséggel bíró - kényelmes garázshely (+8MFt/db) és egy saját, zárható tároló helyiség ( 4MFt). Kiváló tömegközlekedés: pár percnyi sétatávolságra található több buszjárat megállója, melyekkel könnyen elérhető a Széll Kálmán tér, a Móricz Zsigmond körtér, Kelenföldi vasútállomás, 4-es metró, vagy Budaörs; gépkocsival néhány percre az M1/M7 autópálya. Igényes, szép, azonnal bírtokba vehető ingatlan, rendkívüliségét a páratlan zöld környezet és egyben a Belvároshoz való közelsége adja, kialakításának köszönhetően tökéletes választás többgyermekes családnak is. IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY