Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 320 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 320 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 320 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8045755
Frissítve: 10 napja

Budapest XI. kerület eladó családi ház 7 szobás: 450 millió Ft

450 millió Ft
1 406 250 Ft/m²
320 m²
Alapterület
512 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 306 015 Ft
Második évtől
1 782 327 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom az én gondosan megálmodott, kivételes minőségben megépített otthonomat Budapest XI. kerületének előkelő Sasad részén, ahol a tágas terek és a délnyugati tájolású, fényárban úszó ablakok mellett a nagyvonalú teraszok és erkélyek ígérik a tökéletes kényelmet és magánéletet. Egy 1997-ben épült, 320 m²-es, három szintes lakótérben található csodálatos ingatlanról van szó, amely az alsó szintjén egy külön bejáratú, kertkapcsolatos kis lakással rendelkezik, ami belső lépcsőházon keresztül kapcsolódik a többi emelettel. A kert szintjén is külön lépcső vezet fel a lakás felsőbb szintjeire. Az otthonom főbb jellemzői: 3 erkély, összesen 35 m²-en, 1 terasz, 15 m²-en, Gáz cirkó fűtés, Padlófűtés az alsó két szinten, A felső szinten radiátorok és klíma biztosítják a komfortérzetet, Tágas 50 m²-es nappali, Összesen 6 szoba, 3 fürdőszoba és 1 vendég mosdó, Kényelmes háztartási helyiség, 1 állásos garázs és további 1 autóbeálló. Az Eper utca, ahol az otthonom található, egy délnyugati fekvésű, csendes domboldal, enyhe lejtéssel. A ház a domb felső szakaszán helyezkedik el, csupán egy sétányira a közeli buszmegállótól és a villamos végállomástól. Az ingatlan kiváló állapotban van, rendszeresen karbantartott és gondozott, gépészeti berendezései is kifogástalanul működnek. Amennyiben ön az a szerencsés, aki ápolja majd ezt a gyöngyszemet, várom jelentkezését egy személyre szabott bemutatóra, hogy átélhesse e ház nyújtotta luxust és kényelmet. Ha számít, hogy azt kérem, ne hívjanak Ingatlanosok, mert nem fogok velük együttműködni, akkor eképpen tudunk mégis, hogy nem hívnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Erkély:
30 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
A
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
mosókonyha
beépített konyhabútor
gépesített
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 106 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 106 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY