Eladó ház Budapest XVI. kerület, Budapesti út közeli utca 159 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Budapesti út közeli utca 159 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Budapesti út közeli utca 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7950798
Referenciaszám: 22-5659
Frissítve: 9 napja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 162,5 millió Ft

162,5 millió Ft
1 022 013 Ft/m²
159 m²
Alapterület
540 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 616 Ft
Második évtől
643 618 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRPÁDFÖLDI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LUXUS IKERHÁZ ELADÓ Budapest legbiztonságosabb kerületében, csendes kertvárosi környezetben , 540 nm- telken 2023-ban épült 127 nm-es minimál stílusú, belső kétszintes ikerházfél eladó. A TÉGLA építésű 15 CM-ES SZIGETELÉSSEL ellátott épület 100%-OS KÉSZÜLTSÉGŰ, azonnal költözhető ! Az építkezés során minőségi nyílászárók , elektromos redőny, igényes burkolatok és szaniterek kaptak itt helyet. Az otthon melegéről ARISTON kondenzációs kazán, mindkét szinten padlófűtés és az emeleten radiátorok is gondoskodnak. A ház biztonságát elektromos kapu, fém biztonsági bejárati ajtó és távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer biztosítja. ALSÓ SZINT : 72 nm - amerikai konyhás nappali - szoba - zuhanyzós fürdőszoba + WC - 13 nm-es terasz - mosókonyha, kamra FELSŐ SZINT : 55 nm - 3 külön nyíló hálószoba - 2 fürdőszoba WC-vel / 1 zuhanyzós + 1 kádas - 2 db 7 nm-es erkély A KERTBEN . - 3 X 7,5 m-es medence,gépészettel - KÜLÖNÁLLÓ 17 nm-es HÁZ, WC-vel, zuhanyzóval. Igy az összes hasznos terület 159 nm. PARKOLÁS : a VIACOLORral burkolt udvaron a ház előtt 3 gépkocsi fér el kényelmesen. A környéken megtalálható óvoda, iskola, posta, orvos és bevásárlási lehetőség is. Busszal vagy Hévvel az Örs vezér tér és az M2 metró 20 perc alatt érhető el. Autóval az M0-ás 3 perc alatt elérhető. Kellemes, modern, fiatalos környezet, a közeli CSobaj bánya kellemes kirándulóhelye az itt lakóknak. Amennyiben egy valóban igényes, új otthonra vágyik, jöjjön nézze meg ezt a házat és ezt a környezetet , nem fog csalódni benne ! Hívását a hét bármely napján szívesen fogadom , hívjon még ma, ne maradjon le róla !

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
amerikai konyha
gardrób
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vargáné Kőrösi Erika Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vargáné Kőrösi Erika Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY