Eladó ház Budapest XVII. kerület, Helikopter lakópark 146 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Helikopter lakópark 146 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Helikopter lakópark 146 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8123611
Frissítve: 15 napja

Budapest XVII. kerület eladó ikerház 4+1 fél szobás: 148 millió Ft

148 millió Ft
1 013 699 Ft/m²
146 m²
Alapterület
420 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 429 534 Ft
Második évtől
586 187 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII. kerület családiházas övezetében a Helikopter lakóparkban eladó egy 146m2-es ikerházfél. A ház 2 szintes, teljesértékű magassággal rendelkezik, melyen felül található még egy padlástér. Elrendezése tekintetében nappali, étkező, konyha, 3 nagyméretű szoba, 1 félszoba/gardrób, fedett és nyitott terasz, előszoba, 2 fürdőszoba, lépcsőház, garázs és tárolóhelyiség, a tetőben kb 60m2-es padlás van, mely pakolásra kiválóan alkalmas. A ház minőségi anyagokból épült, energetikai besorolása A+. Cirkó kazán biztosítja a fűtést, mind padlófűtés és mind radiátoros kialakításban, a hűtésről a fszt-en és az emeleten is split klímák gondoskodnak. Továbbá ki lett alakítva egy kandalló kémény is a nappaliban, szükség esetére. A napfényes helyiségekről 6 légkamrás műanyag nyílászárók gondoskodnak szúnyoghálóval és elektromos redőnyökkel. A házban található még riasztó, kaputelefon, elektromos garázskapu és 2 nagyméretű elektromos kertkapu a parkoláshoz több autó részére. A kert rendezett, szép, folyamatosan karbantartott, öntözőrendszerrel ellátott,. Alacsony a ház rezsiköltsége, köszönhetően a minőségi anyagoknak és a szigetelésnek, a közüzemi díjak egyedi mérőórák (víz,gáz,villany) alapján fogyasztás szerint. A lakópark egy rendkívül jó adottsággal rendelkező területre épült közvetlenül az erdő mellé, így erre szinte csak az jár, aki itt lakik. Található itt cukrászda, pékség, dohánybolt, közért, közvetlen buszjárat van az Örs vezér terére és több BKV csomóponthoz, valamint elővárosi vonat, ami közvetlenül a Keleti Pályaudvarra közlekedik. Ezen kívül gyerekeknek külön zárt-körbekerített játszótér, műfüves focipálya és kosárlabdapálya került felépítésre, a nagyobb sétákhoz a lakóparkot körbeölelő Keresztúri erdő ad kikapcsolódást. A környéken megtalálható még egy lovarda, egy iskola és egy óvoda, orvosi rendelő és központ, Posta, gyógyszertár, bevásárló központok, mint pl. Tesco, Mömax, Aldi, Lidl, OTP és egyéb bankok, illetve a XVII. kerület központjában egy újonnan létrehozott sétálóutca-dísztér kávézóval, kiülős helyiségekkel.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
22 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
luxus
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
redőny
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 168 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 168 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY