Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szent Imre kertváros 176 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szent Imre kertváros 176 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Szent Imre kertváros 176 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8080641
Referenciaszám: HZ023958-4625888
Frissítve: 2 napja

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 5+1 fél szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
596 591 Ft/m²
176 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 18. kerületben, családi házas övezetben 1080 m2 -es telken egy 176 m2-es közepes állapotú tégla falazatú ikerház.Épület/Telek :A széles utcafronttal rendelkező telket tekintve a ház elől, középen helyezkedik el, előkerttel rendelkezik.Az ház mellett két oldalt két szerelőaknás garázs is megtalálható.Az épület mögött pedig több tégla falazatú melléképület került felépítésre.A kertben kialakításra került még egy 12 m2-es pince is.A termő gyümölcsfák, szőlő és veteményes locsolása fúrt kútról megoldott.Ház:1, A házba belépve az előszobában találjuk magunkat, melyből két oldalt egy-egy szoba nyílik.Tovább haladva bal oldalon még egy hálószoba, jobb oldalon pedig az étkező-konyha található.A bejárattal szemben található a fürdőszoba és a toalett.Ez az ikerházfél modern, fiatalos kialakítású, akár egy tisztasági festést követően birtokba vehető.2;A házba belépve a közlekedőből nyílik bal oldalon a két szoba.Bal oldalon egy szoba , konyha-étkező és a fürdőszoba helyezkedik el.Ez a ház igény szerint felújítást igényel.Finanszírozás: A lakást készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre.Parkolás:A ház mellett két oldalt megtalálható garázsban, illetve az utcán ingyenesen lehetséges.Tároló:Az udvaron kialakított tégla falazatú melléképületekben lehetséges a kerti szerszámok tárolása.Műszaki: A házban közepes állapotú fa nyílászárók találhatók.Környék, Közlekedés:Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen 10 percen belül minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez szükséges. Pár peren belül elérhető az Üllői út, amely közlekedés és bevásárlási lehetőség szempontjából kiváló lehetőségeket nyújt.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
jó közlekedésű
csendes
pince
melléképület
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY