Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 99 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 99 nm
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Királyerdő 99 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7715414
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest XXI. kerület eladó ikerház 5 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 110 101 Ft/m²
99 m²
Alapterület
525 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepel szigetén Királyerdőben 1 szintes amerikai stílusú energiatakarékos családi otthon eladó. Az ingatlan családi házas övezetben 523 nm-es telken, 2017-ben épült 99 m2 5 szobás földszintes energiatakarékos önálló ház, amely jogilag ikerházfél. Gépjárművel közel a belvároshoz, de mégis csendes kisduna parti, kertvárosi környezetben. Az ingatlan tégla falazattal rendelkezik, az építése során a megrendelők által egyedi minőségben lettek kiválasztva a burkolatok, építési anyagok, 3 rétegű ablakok kerültek beépítésre. A tető szerkezete kiváló, cseréppel fedett. A nappali-étkező-konyha tágas egybenyitott terei, maximális kényelem érzetét nyújtják a mindennapokhoz, de tökéletes nagy családi összejövetelekre is. A nappaliban a beépített bútorok és az elektromos kandalló adja a kiemelkedő minőség és az otthon érzetét. A nappali dél-nyugati tájolású fedett teraszra nyílik, amely tavasztól késő őszig a családi, baráti nyugalom szigete. A nappalin kívül 4 hálószoba található, de akár könnyen átalakítható bármelyik szoba dolgozószobaként vagy társasági helyiségként, gyerekjátszó vagy moziszobaként is működhet. A szülői hálószobába és az előszobába egyedi tervezésű beépített szekrények találhatóak. Az otthon melegét jelenleg folyamatosan karbantartott gázcirkókazán biztosítja. A házban a nyári melegben hűsítő oázist a dupla klíma berendezések biztosítják. Az intim kertben ,fedett terasz, homokozó, gyermekjátszótér, grillező, kerti ház teszi tartalmassá a mindennapokat. Elektromos kapuval nyíló térkövezett fedett gépkocsiparkoló található, amely biztosítja a téli reggeleken a könnyed indulást. Az ingatlan előtt 2 térkövezett és murvázott parkoló található. A környék nyugodt, csendes, biztonságos, kedves szomszédokkal játszótérrel, kisdunaparttal a közelben. A háztól 1 percre található busz megálló,amely érinti a Hév megállót, központi iskolákat, óvodákat. Ez egy beleszeretős otthon, amelyet könnyen saját igényeire alakíthat, úgy fogja magát érezni az év minden napján, mintha nyaralna.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
melléképület
kábeltévé
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 315 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY