Eladó ház Budapest XXII. kerület 95 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 95 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület 95 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7138972
Referenciaszám: HZ070218
Feltöltve: 16 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 153 321 Ft/m²
95 m²
Alapterület
448 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budafok csendes kertvárosi részén kínálunk eladásra egy magas minőségben tervezett és kivitelezés alatt álló 5 szobás, 95,29 nm alapterületű, és 345 nm méretű kerttel rendelkező újépítésű ikerház-felet, ami akár ebben az évben költözhető. Jelen elvárásoknak teljes mértékben megfelel az ingatlan, hisz csendes mellékutcában kerül megépítésre az ingatlan, azonban a remek lokációs adottságoknak köszönhetően hamar elérhető mind autóval mind tömegközlekedéssel az új lakók úticélja, legyen ez akár a belváros, vagy akár bármelyik nagyváros, hisz közelben van az M0-ás autóút, illetve közvetlen buszjárattal kevesebb mint 10 perc alatt megközelíthető a kelenföldi pályaudvar, ahol vasút illetve metró átszállással könnyedén tudjuk eljutni az ország bármely pontjára.Ingatlan legfőbb műszaki paarméterei: -30 -as porotherm tégla-15 cm grafitos szigetelés- Bramac tetőhéjalás  -6 légkamrás 3 rétegű nyílászárok-Hőszivattyú rendszer  biztosítja a fűtést, padló fűtéssel , és radiátoros hőleadókkal-Napelemrendszer kerül kiépítésre, növelve a megújuló energiaforrástIngatlan kiváló akár háromgyermekes családoknak is. Összesen 4 szoba, plusz nappali-étkező, konyha és fürdő, illetve emeletenként WC található. Tervezésnek köszönhetően kis tereket vesznek el a közlekedők, így kihasználva a maximális területet.Természetesen kérés esetén részletes műszaki leírást tudunk küldeni kedves Ügyfeleinknek.Nehéz írásba foglalni azt a miliőt, ami Budafok eme csodás részén tapasztalható, és amit az ingatlan leendő tulajdonosa fog megélni, így arra kérem, amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, ne habozzon. Jöjjön el és nézzük meg együtt az ingatlant, és tapasztalja meg azt az érzést, amivel magával ragadja ez a remek otthon.Megtekintési szándékával várom hívását a hét bármelyik napján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh-Lőrincz Gabriella Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 615 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh-Lőrincz Gabriella Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 615 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY