Eladó ház Debrecen 90 nm
Eladó ház Debrecen 90 nm
Eladó ház Debrecen 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7375436
Frissítve: 5 hónapja

Debrecen eladó ikerház 4 szobás: 86 millió Ft

86 millió Ft
955 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
292 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 594 Ft
Második évtől
340 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ a Vezér utcai telep egyik átmenőforgalomtól mentes, csendes és nyugalmas kis utcácskájában lévő (Pilinszky), kertes ikerházunk. A kert 292 m2, ahol fúrt kút is van, a garázs 15 m2, míg a ház 90 nm-es. Alsó szinten található a konyha, étkező, előszoba, zuhanyzós mosókonyha, WC, spájz és a nappali, amelyből ki lehet menni a kertkapcsolatos nagy teraszra. Az emeleten van egy nagy és két kisebb hálószoba, mellettük 2 kis gardróbszoba, köztük pedig a kádas fürdőszoba és egy különálló WC is. A ház minden ablaka árnyékolt, és jelenlegi állapotában cirkófűtéses, ami persze bármi másra változtatható. Az ingatlan üresen áll, de rendszeresen karbantartott. 1/1 tulajdonú, és tehermentes. A környékben vannak boltok, iskolák, cukrászda, benzinkút, irodaházas cégek, és a belváros sincs messze. Busz és villamosmegálló is van a közelben. Irányár: 86 millió Ft. Érdeklődés: csak telefonon a tulajdonosoknál 20/3777590, 30/6390941, és bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, fotókat és videót is küldünk. Valamint kizárólagos ingatlanos szerződés már van. A semi-detached house for sale from the owner in Debrecen FOR SALE our semi-detached house with a garden and garage, located in a quiet and peaceful little Pilinszky street in Vezér street residential area, free from through traffic. The garden is 292 m2, it also has a well drilled there, the garage is 15 m2 while the house is 90 m2. On the lower level there is the entrance hall, the kitchen, dining room, corridor, laundry room with shower, toilet, pantry, and the living room, from which you can go out to the large terrace connected to the garden. Upstairs there are 1 large and 2 smaller bedrooms, next to them are 2 small wardrobes, the bathroom with a bathtub and a separate toilet. In it`s current state, the property has circular heating, which of course can be changed to anything else now. All the windows in the house are shaded. The property is currently vacant but maintained. The property is free of encumbrances. There are shops, schools, a pastry shop, a gas station in the area, and the city center is not too far away. There is also a bus and tram stop nearby. Asking price: HUF 86 million. Inquiries only by phone with the owner: 20/3777590, and we are happy to answer any questions, we can also send photos and videos upon individual request. Furthermore, we already have an exclusive real estate contract.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
étkező
gardrób
terasz
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
János Enikő
+36 20 377 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
János Enikő
+36 20 377 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY