Eladó ház Diósd, Alsó- és Felsőgazdagdűlő 170 nm
Eladó ház Diósd, Alsó- és Felsőgazdagdűlő 170 nm
Eladó ház Diósd, Alsó- és Felsőgazdagdűlő 170 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7647617
Frissítve: 8 hónapja

Diósd eladó ikerház 5 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
817 647 Ft/m²
170 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó 2008-ban épült 169nm-es déli fekvésű, világos, tágas, jó elosztású 5 szobás ikerház, Diósd kedvelt részén. A ház földszintjén található az előtérből nyíló külön álló WC, zuhanykabinos fürdőszoba, egy teljes értékű szoba, a konyhához tartozó kamra, illetve egy nagyméretű, minőségi konyhai gépekkel felszerelt amerikai konyhás világos nappali, melyből egy kertkapcsolatos 3,5x5,2m teraszra léphetünk ki. Az előtérből nyílik az elektromos garázskapuval felszerelt 2 állásos fűtött garázs, mely tárolásra is bőven ad helyet. Az emeleten a tágas előtérből 3 teljes értékű szoba, egy fürdőkádas zuhanykabinos nagyméretű fürdőszoba + WC várja a ház új lakóit. Szükség esetén a tetőtér beépítésre is adott a lehetőség. Az egész házban cirkó kazán biztosítja a melegvíz ellátást, továbbá a hűvös időkben gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A fűtőtestek mellett a földszinten padlófűtés is kialakításra került. Az épület a dryvit szigetelésnek köszönhetően télen jól tarja a meleget, illetve a nyári hőségben is kellemes hőmérséklet biztosít. Az ablakok szúnyoghálós redőnyökkel felszereltek. Az ingatlan Budapest határában található, mely tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Csupán pár perc sétára buszjáratok közlekednek, amelyekkel Érd, Budaörs, illetve Budapest Kelenföld is elérhető. A városban bölcsőde, óvoda és általános iskola is található. A közelben több hipermarket is könnyedén elérhető (Campona, Budaörs Tesco, Auchan egyaránt 5-7 perc autóval, 10-15 perc tömegközlekedéssel). Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Závodny Eszter
+36 30 277 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Závodny Eszter
+36 30 277 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY