Eladó ház Dunaharaszti 153 nm
Eladó ház Dunaharaszti 153 nm
Eladó ház Dunaharaszti 153 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8088320
Referenciaszám: 107003724
Frissítve: 3 napja

Dunaharaszti eladó ikerház 4 szobás: 143 millió Ft

143 millió Ft
934 641 Ft/m²
153 m²
Alapterület
453 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 415 022 Ft
Második évtől
566 384 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÖRÖK PANORÁMÁS OKOS HÁZ Dunaharasztiban a Tópark-luxus lakóparkban kedvező áron eladó!!! A ház 30-as Porotherm téglából épült,15 cm EPS szigeteléssel. A műanyag nyílászárók 5 légkamrás, 3 rétegű üvegekkel, antracit kerettel, kerültek beépítésre. Loxone rendszer került kiépitésre ami gondoskodik a ház hűtéséről-fűtéséről elektromos aluredőnyökkel az árnyékolásról +az ablakok szúnyoghálóval felszereltek. A fűtésért és hűtésért hőszivattyús rendszer felel, gazdaságossá téve az ingatlan energia ellátását. Az alsó szinten helyet kapott egy tágas amerikai konyhás-étkező, nappalival, valamint mellékhelyiség mosdóval. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, valamint egy külön illemhelyiség található. A fűtött, Kling kapuval ellátott garázsban egy autóval parkolhatunk, valamint az udvaron még egy autó számára biztosított a beállás. A lakópark körbekerített, zárt. A bejáratnál portaszolgálat üzemel, beléptetőrendszerrel. A lakóparkban megtalálható privát strand, játszótér, kivilágított futópálya, kondi park, teniszpálya, focipálya, horgászati lehetőség, wakeboard pálya, étterem. A bejárattól náhány perces távolságra található Tesco, Lidl, Aldi, KFC és számos üzlet. Minden kedvezmény, állami támogatás igénybe vehető rá. Ezek ügyintézésében díjmentesen tudunk segíteni. Érdemes megtekinteni!!! Keressen bizalommal! Amennyiben nem tudtam fogadni hívását, visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
panoráma
internet
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Péter Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Péter Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY