Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 135 nm
Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 135 nm
Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 135 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7229572
Referenciaszám: U0042299
Feltöltve: 8 napja

Érd eladó ikerház 5 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
740 000 Ft/m²
135 m²
Alapterület
600 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha Ön keres és kutat egy új építésű házikót, amely családjának a legmegfelelőbb és ez nappali + 4 szobás legyen és nem egyszerre szeretne nagyobb összeget megmozgatni, hanem inkább sávosan, csak 5-6 hónap alatt szeretne fizetni, akkor ezt az ingatlant szívesen megmutatom Önnek. Természetesen először a terveket és a helyszínt. Jelen pillanatban a függőleges tégla teherhordó falak készülnek és utána a koszorú következik a további munkálatok lekötés után fognak megkezdődni. Most ebben a pillanatban még lehetne belső változtatással élni ha van rá igény. A hideg és meleg burkolatok válaszhatóak 4000.Ft/m2-es áron. Az épület hűtését és fűtését hőszivattyú fogja szolgálni, de kiépítésre kerül a jövőbeni napelemhez a kiállás is. A külső homlokzat 15cm-es hőszigetelést, míg a héjazat cserép fedést kap. Homlokzati nyílászárók fehér színű 3 rétegű műanyag nyílászárók lesznek. Az épület fafödémes megoldással lesz kivitelezve. Tekintettel arra, hogy a fenti beruházást magánemberként kivitelezik, így a különböző kedvező kamatozású hitelek nem jönnek szóba csak a piaci alapú lakásvásárlási hitelek. Bár az ingatlan elhelyezkedése M7-es melletti a mért zajártalom alul marad a problémát jelentő értéknek. Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon szívesen segítek!!! ( A hirdetésben szereplő adatok illetve információk tájékoztató jellegűek! )

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csépán István Otthon Centrum - Érd - Bem köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csépán István Otthon Centrum - Érd - Bem köz Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY