Eladó ház Esztergom 150 nm
Eladó ház Esztergom 150 nm
Eladó ház Esztergom 150 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7800275
Frissítve: 1 hónapja

Esztergom eladó ikerház 5 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
526 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
611 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 988 Ft
Második évtől
312 501 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Esztergom legzöldebb és legpanorámásabb belváros közeli utcájában, gondosan tervezett és épített, két lakószintes, plusz alagsorral rendelkező, akár két generációssá alakítható ikerház. Az 611 nm telek hatalmas fákkal, díszcserjékkel, örökzöldekkel és virágzó növényekkel valamint meseszép panorámával büszkélkedhet. Ez a telek közös tulajdon, az iker párral, ügyvéd által készített használati megosztással. A házban előszoba, 2 db fürdőszoba, mosdó, konyha-étkező, kamra, óriási belmagasságú , galériás nappali, innen közelíthetjük meg a hatalmas, panorámás teraszt és ezen a szinten hálószoba is helyet kapott. A galériából, mely dolgozószoba vagy kis nappali is lehet, három háló, tusolós fürdőszoba és az egyik hálóból panorámás erkély léphetünk. . Az alagsorban két autós garázs, gépészet, tárolók , hűs pince található. Innen egy fedett sütögető asztallal beépített, remekül használható fedett teraszra juthatunk. A fűtést gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, ezenkívül használható a beépített hűtő-fűtő klíma is. Jó szívvel ajánlom több generáció együttélésére, nagy családosoknak, a panorámás zöld környezet szerelmeseinek, akik egész nap madárcsivitelésre vágynak. - zöldövezet a belváros közelében -panoráma - hatalmas teraszok -2 autós garázs és 2 db kerti beálló - gyalogosan minden könnyen elérhető -minőségi tervezés és kivitelezés -beköltözhető, nem kíván felújítást -szigetelt - műanyag, thermo üvegezésű, redőnyös nyílászárók, szükség szerint rovarhálóval. Ha a képek és a leírás nem győzte meg teljesen , kérem hívjon és tekintse meg személyesen, az ingatlan meggyőzi.Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon , nem fog csalódni, gyönyörű helyen, szép nagy ház!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanreferens Kovácsné Seres Ilona Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanreferens Kovácsné Seres Ilona Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY